Audi A6 Limousine > A6 > Audi
Spring over

A6 Limousine

Den nye Audi A6 Limousine
- ikke mere tid, men bedre tid

Uret tikker. Sekund for sekund. Det kan Audi ikke lave om på. Men vi kan gøre den tid, du bruger i bilen bedre og mere effektiv. Den nye Audi A6 gør definitivt op med den måde, vi indtil nu, har opfattet bilkørsel på. Uden at fjerne alt det, som skaber glæden ved at køre bil, hjælper de intelligente assistentsystemer i Audi A6 dig hurtigt og trygt gennem trafikken. Så mens du holder øje med tiden, holder Audi A6 øje med, at du kommer nemt og sikkert hjem til dem, som venter på dig.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Med spændingsfyldte flader, skarpe kanter og markante linjer signalerer direktørlimousinen helt tydeligt sin karakter.

  • A6 Limousine er en udtryksfuld repræsentant for det nye Audi designsprog.

  • Oplåsning, låsning og motorstart via en Android-smartphone – som ekstraudstyr kan Audi connect Nøglen erstatte den konventionelle bilnøgle og gøre håndteringen af A6 Limousine endnu mere komfortabel.

  • Den korte bagklap afsluttes med en svungen kant for optimeret aerodynamik og en optisk finpudsning.

  • En lang motorhjelm, en lang akselafstand, korte overhæng. Audi A6 Limousine imponerer med afbalancerede proportioner og kultiveret sportslighed.

  • Rendyrket dynamik: Kraftfuldt spændte konturer går hen over hjulene og er en henvisning til quattro-generne fra Audi.

  • På vej videre, nye opdagelser, se verden med andre øjne – det er en længsel, som mange mennesker deler og vi, som mærke, tager op.

  • Endnu mere komfort, suverænitet og sikkerhed på både lange og korte køreture – A6 Limousine sætter nye standarder i luksusklassen med nye og finjusterede førerassistentsystemer.

  • Den brede, lavt placerede singleframe-grill, de smalle forlygter og de kraftfuldt udformede luftindtag udstråler sportslighed.

  • Plads til mere: Da den er mere rummelig end sin forgænger, byder den nye Audi A6 Limousine på mere benplads bagi, samtidig med at bagagerumsvolumenen er uændret med sine 530 l.

Et klart statement.
Fra alle perspektiver.
Fra den bredere singleframe over luftindtagene i frontens sider med sportslige kromlister til de smalle forlygter – fronten på A6 Limousine imponerer med progressivitet ved første blik. Den skarpere skulderlinje med de kraftige forhøjninger over hjulkasserne fremhæver quattro-generne. Sidespejlene er placeret sportsligt på dørkanterne. Og den coupéagtigt flydende taglinje udmunder elegant i den tredimensionelt udformede bagende med den karakteristiske kromliste i aluminiumslook.
NCAP-test

Topkarakter til A6 Limousine

Euro NCAP giver vores nye Audi A6 Limousine topkarakter, med 5 stjerner i crashtest. Assistentsystemerne sikrer både dig som chauffør i bilen, men er også med til at gøre trafikken mere sikker for bløde trafikanter som cyklister. Vi er stolte over at sende vores kunder sikkert ud i trafikken!

Læs den komplette Euro NCAP test.
Mere om lysteknologien
Das Ambientelicht der neuen A6 Limousine bereichert das stimmige Interieur-Design.

Sørger for den rette stemning

Konturambientebelysningspakken (ekstraudstyr) skaber en enestående atmosfære og giver interiøret i A6 Limousine en fascinerende kabineatmosfære, hvor man føler sig veltilpas. Præcis konturlysledere fremhæver instrumentpanelet, midterkonsollen og andre markante designstrukturer i 30 forskellige farvetoner og med en lysintensitet, der kan dæmpes trinløst.

Specifikationer for A6 Limousine

400

Funktioner kan individualiseres

4

Forskellige undervognsopsætninger kan vælges

21"

Fælge som ekstraudstyr

Mere om bilens highlights
Mere om assistentsystemer

Elektrisk mobilitet
er blevet voksen.

Innovationer skal være fremsynede. Digitaliseringen skal virkeliggøres. Med et fremtidsorienteret betjeningskoncept, en omfattende opkobling og et bredt udvalg af førerassistentsystemer. For mere sikkerhed. Mere komfort. Og for nye standarder i luksusklassen. Det er vores ambition. Det er vores lidenskab. Det er ottende generation af A6 Limousine.

Auch im Weitwinkel ein echter Hingucker: die neue A6 Limousine.