Audi A6 Limousine priser & modeller | Luksus sedan | Se her >
Audi A6 Limousine

A6 Limousine

Audi A6 Limousine set fra siden

Klassisk skønhed med atletiske detaljer

Audi A6 Limousine i udstyrslinjen Prestige er sportslig og elegant fra alle sider: fra Audi singleframe med en ny struktur til den nydesignede hækdiffusor.

A6 Limousine

783.961 kr.*

Blandet kørsel{*}: 17,5 km/l

CO₂-emissioner ved blandet kørsel{*}: 150 g/km

Skift eksteriør farve
Skift fælge
Fortsæt konfiguration

Et klart statement. Fra alle vinkler

Fronten er iøjnefaldende med Audi singleframe med en ny struktur og luftindtag på siderne med dekorative elementer i selenitsølv. Den skarpere skulderlinje med de stærke kurver over hjulkasserne understreger quattro-designet, og sidespejlene fremhæver sportsligheden.

Plads til mere

Den generøse kabine i Audi A6 Limousine byder på talrige features, der giver komfort og bekvemmelighed, et individuelt indstilleligt betjeningskoncept og et lavt støjniveau.

Audi App Store i din Audi

Brug et udvalg af populære apps som fx Spotify eller YouTube direkte i bilens MMI-system – uden omveje via en smartphone. Med Alexa⁹, Amazons stemmebetjeningstjeneste, kan du fx lytte til nyheder, se vejrudsigter eller sportsresultater, streame musik og meget andet.

MMI systemMMI system
MMI system med Apple Music

Integreret Apple Music¹⁰: Nyd den ultimative musikoplevelse i bilen med Apple Music¹⁰. Du kan nemt streame over 100 millioner sange uden reklamer – direkte fra bilens MMI-system. Find din yndlingsmusik, og opdag ny musik, som du vil elske.

Personligt, men ikke almindeligt

Fascinerende billeder eller berømte biografhelte: Vælg dit yndlingsbillede i myAudi-appen¹² under ”Temaer”⁸,¹⁴ og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen. Iøjnefaldende effekt: Ambientebelysningspakke plus⁸ tilpasser automatisk farvetemaet til motivet.

Audi temaerAudi temaer

Note: Billedet er fra en Audi A6 Avant. Baggrunden i MMI-systemet: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mere adræt. Mere manøvredygtig. Mere sportslig

Den progressive styring er standardudstyr og leverer kraftfuld køredynamik ved hjælp af en enestående sportslig styreudveksling. Den dynamiske firehjulsstyring⁸ (ekstraudstyr) øger adrætheden og manøvredygtigheden markant. Fælgene på 21” understreger bilens atletiske egenskaber og giver desuden forbedret støjkomfort.

Assistentsystemer i Audi A6

Assistentsystemer: Vælg mellem en lang række førerassistentsystemer²,⁵ til lange køreture, bykørsel og parkering.

Mere umiskendelig. Med Audi exclusive⁶

Gør din Audi A6 Limousine til en inspirerende ener med udvalgte dekorindlæg, farvet læderindtræk og individuelle lakeringer fra Audi exclusive⁶, og vælg blandt et stort udbud af farver. Fx udvendigt med den skræddersyede Audi exclusive-farve misanorød perleeffekt.

En imponerende lysoplevelse

Indstignings-LED’erne⁷ projicerer Audi ringene på jorden med LED-lys og skaber en umiskendelig fremtoning.

Audi A6 Limousine mit LED Projektion
Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
3
På www.audi.com/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
4
---
5
Funktionen kan variere afhængigt af tilgængeligheden i det konkrete land samt af bilens konfiguration. Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
6
Audi exclusive er ekstraudstyr mod merpris fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
7
Audi Original Tilbehør kan købes fra AUDI AG. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.
8
Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
9
En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen.
10
Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
11
Amazon Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon Alexa er en del af Audi App Store og smartphone interface.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
12
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
13
En del af Audi connect Navigation & Infotainment (IT3).

Brugen af holoride-teknologien er kun tilladt på anden sæderække.

Anvendelse af et 3D-VR-headset under køreturen:
- er kun tilladt for passagerer på anden sæderække på de yderste siddepladser
- er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m
- er kun tilladt, hvis personen, som benytter 3D-VR-headsettet, ikke kan nå et objekt foran sig (fx bagsiden af forsædet) med komplet strakt arm (inklusive strakte fingre)
- er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsfunktioner (fx monteringsbeslag) er fastgjort til 3D-VR-headsettet

Du kan læse flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
14
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.