Audi A6 Limousine priser & modeller | Luksus sedan | Se her >
 • stage_exterior_front.jpg
Spring over

A6 Limousine

Audi A6 Limousine
- ikke mere tid, men bedre tid

Uret tikker. Sekund for sekund. Det kan Audi ikke lave om på. Men vi kan gøre den tid, du bruger i bilen bedre og mere effektiv. Audi A6 gør definitivt op med den måde, vi indtil nu, har opfattet bilkørsel på. Uden at fjerne alt det, som skaber glæden ved at køre bil, hjælper de intelligente assistentsystemer i Audi A6 dig hurtigt og trygt gennem trafikken. Så mens du holder øje med tiden, holder Audi A6 øje med, at du kommer nemt og sikkert hjem til dem, som venter på dig.

Audi A6 Limousine Prestige

Med Audi A6 får du en bil, der udstråler progressivitet over hele linjen. Og progressivitet får du også med vores kampagnemodel Sport Prestige, der lige nu gør Audi A6 særligt attraktiv. Udover at kampagnemodellen har et sportsligt look i form af udstyrslinjen Sport, byder kampagnemodellen også på Matrix LED-forlygter, 360 graders omgivelseskamera, multifunktionslæderrat m/ varme samt opvarmelige, el-klapbare, automatisk nedblændelige sidespejle og assistentpakke parkering med parkeringsassistent.

Vi tilbyder derudover gode priser på udvalgt ekstraudstyr, som gør dig ekstra godt kørende for få ekstra midler. Du kan f.eks. tilkøbe assistentpakke Tour for 18.000 kr. eller S line selection til 40.000 kr. hvor du både får S line eksteriørpakken samt S line sportspakken, der samlet set har en værdi af 80.000 kr.

Se priser og udstyr i prislisten.

Audi A6 Limousine Prestige
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_CLASSIC_M01_SEDAN_COMP_09_FINAL_FLAT.jpg
1920x1080_CLASSIC_M01_SEDAN_COMP_09_FINAL_FLAT.jpg
 • Med spændingsfyldte flader, skarpe kanter og markante linjer signalerer direktørlimousinen helt tydeligt sin karakter.

 • A6 Limousine er en udtryksfuld repræsentant for det nye Audi designsprog.

 • Oplåsning, låsning og motorstart via en Android-smartphone – som ekstraudstyr kan Audi connect Nøglen erstatte den konventionelle bilnøgle og gøre håndteringen af A6 Limousine endnu mere komfortabel.

 • Den korte bagklap afsluttes med en svungen kant for optimeret aerodynamik og en optisk finpudsning.

 • En lang motorhjelm, en lang akselafstand, korte overhæng. Audi A6 Limousine imponerer med afbalancerede proportioner og kultiveret sportslighed.

 • Rendyrket dynamik: Kraftfuldt spændte konturer går hen over hjulene og er en henvisning til quattro-generne fra Audi.

 • På vej videre, nye opdagelser, se verden med andre øjne – det er en længsel, som mange mennesker deler og vi, som mærke, tager op.

 • Endnu mere komfort, suverænitet og sikkerhed på både lange og korte køreture – A6 Limousine sætter nye standarder i luksusklassen med nye og finjusterede førerassistentsystemer.

 • Den brede, lavt placerede singleframe-grill, de smalle forlygter og de kraftfuldt udformede luftindtag udstråler sportslighed.

 • Plads til mere: Da den er mere rummelig end sin forgænger, byder den nye Audi A6 Limousine på mere benplads bagi, samtidig med at bagagerumsvolumenen er uændret med sine 530 l.

Et klart statement.
Fra alle perspektiver.
Fra den bredere singleframe over luftindtagene i frontens sider med sportslige kromlister til de smalle forlygter – fronten på A6 Limousine imponerer med progressivitet ved første blik. Den skarpere skulderlinje med de kraftige forhøjninger over hjulkasserne fremhæver quattro-generne. Sidespejlene er placeret sportsligt på dørkanterne. Og den coupéagtigt flydende taglinje udmunder elegant i den tredimensionelt udformede bagende med den karakteristiske kromliste i aluminiumslook.
NCAP-test

Topkarakter til A6 Limousine

Euro NCAP giver vores Audi A6 Limousine topkarakter, med 5 stjerner i crashtest. Assistentsystemerne sikrer både dig som chauffør i bilen, men er også med til at gøre trafikken mere sikker for bløde trafikanter som cyklister. Vi er stolte over at sende vores kunder sikkert ud i trafikken!

Læs den komplette Euro NCAP test.
Mere om lysteknologien
Das Ambientelicht der neuen A6 Limousine bereichert das stimmige Interieur-Design.

Sørger for den rette stemning

Konturambientebelysningspakken (ekstraudstyr) skaber en enestående atmosfære og giver interiøret i A6 Limousine en fascinerende kabineatmosfære, hvor man føler sig veltilpas. Præcis konturlysledere fremhæver instrumentpanelet, midterkonsollen og andre markante designstrukturer i 30 forskellige farvetoner og med en lysintensitet, der kan dæmpes trinløst.

Specifikationer for A6 Limousine
400

Funktioner kan individualiseres

4

Forskellige undervognsopsætninger kan vælges

21"

Fælge som ekstraudstyr

Mere om bilens highlights
Mere om assistentsystemer

Elektrisk mobilitet
er blevet voksen.

Innovationer skal være fremsynede. Digitaliseringen skal virkeliggøres. Med et fremtidsorienteret betjeningskoncept, en omfattende opkobling og et bredt udvalg af førerassistentsystemer. For mere sikkerhed. Mere komfort. Og for nye standarder i luksusklassen. Det er vores ambition. Det er vores lidenskab. Det er ottende generation af A6 Limousine.

Auch im Weitwinkel ein echter Hingucker: die neue A6 Limousine.

Mere information