Audi RS 6 Avant priser og modeller | Stationcar | Klik her >

Lev livet fuldt ud.
Audi RS 6 Avant.

Uanset om det er til et forretningsmøde eller en familietur – sig ja til Audi RS 6 Avant. Fordi high performance-sportsvognen byder på et kompromisløst design kombineret med stor anvendelighed i dagligdagen. Det er kærlighed ved første køretur.

High performance i billeder

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-default-gallery-ARS6_191002.jpg
1920x1080-default-gallery-ARS6_191002.jpg
 • Det udvendige design af Audi RS 6 Avant imponerer med sin stærke udstråling.

 • Dan dig dit eget indtryk af Audi RS 6 Avant.

 • Med den nye Audi RS 6 Avant åbner Audi Sport et nyt kapitel i historien om high performance-Avant-modeller.

 • Bagenden med RS-udstødningssystemet og den dynamiske tagkantspoiler gør Audi RS 6 Avant meget eftertragtet.

 • Et bredere karrosseri, ekstra brede hjulkasser og RS-singleframe-grillen giver fronten et sportsligt præg.

 • De standardmonterede 21”-fælge eller som ekstraudstyr 22”-fælge overfører kræfterne fra Audi RS 6 Avant til vejbanen.

 • Den 4,0-liters V8-biturbo-TFSI-motor (brændstofforbrug ved blandet kørsel: 8,5-8,7 km/l; CO₂-emissioner ved blandet kørsel: 263-268 g/km) er det kraftfulde centrale element i bilen, som giver den 600 hk stærke sportsvogn en dynamisk fremdrift.

 • Den standardmonterede RS-sportsluftaffjedringsundervogn er både konstrueret til langturskomfort og til maksimal performance.

 • Man kan kun sige ja til det atletiske design af Audi RS 6 Avant¹ med den sportslige karakter.

 • I den eksklusivt udførte kabine er der god plads til alle personer.

 • Audi RS 6 Avant giver med sit rummelige bagagerum masser af plads til uanede muligheder.

High performance i tal

Ydelse

441

kW

(600 hk)

Acceleration

3,6

Sek.

0-100 km/h

Tophastighed (ekstraudstyr)

305

km/h

250 km/h (standard)

Smuk udvendigt – og indvendigt

Ydelse: 441 kW (600 hk). Maks. drejningsmoment: 800 Nm. Fra 0-100 km/h: på 3,6 sek. Tophastighed: op til 305 km/h – få pulsen op med den 4,0-liters V8-biturbo-TFSI-motor med permanent quattro-firehjulstræk. Især med dynamikpakkerne, der fås som ekstraudstyr.

En ”all-in” køreoplevelse

Du kan sætte alt på ét bræt med undervognen til Audi RS 6 Avant. Fordi den standardmonterede RS-sportsluftundervogn fås med en tophastighed på op til 305 km/h som ekstraudstyr. Konstrueret til langturskomfort og til performance – de forskellige indstillinger giver dig mulighed for at nyde forskellige køreoplevelser. RS-sportsundervogn plus (ekstraudstyr) med Dynamic Ride Control leverer ultimative køreegenskaber ved at reducere nikke- og vippebevægelserne markant. Tiltræk dig ikke kun opmærksomheden fra andre mennesker. Tag også vejbanen med storm.

En futuristisk karakter:
det indvendige design

Du kan mærke den atletiske karakter i Audi RS 6 Avant på det eksklusive interiør. RS-sportssæderne med eksklusivt diamantformet eller bikubeformet mønster giver fast støtte, mens du gør brug af de førerorienterede teknologier på det slanke, tredimensionelle instrumentpanel. Black panel-arkitekturen, indlæg i antracitfarvet aluminium i designet Race og de to RS-designpakker i rød og grå tilfører det imponerende design endnu mere sportslighed. RS-logoerne på rattet, sæderne og dørpanellisterne bekræfter dit personlige statement om at leve livet fuldt ud.

Plads til frihed

1.680 l bagagerumskapacitet med bagsæderne klappet frem: plads til noget helt særligt, endda i dagligdagen. Som ekstraudstyr kan du betjene bagklappen på en nem måde med en sparkebevægelse, så du kan pakke din bagage og nyde friheden, uanset hvad der venter forude.

Mere information