Audi RS 6 Avant priser og modeller | Stationcar | Klik her >
Audi RS 6 Avant

RS 6 Avant

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

 Audi RS 6 Avant set fra siden

Belønningen for succes: den åbne vej

Hvad enten det er vejen til et forretningsmøde eller en familietur: til Audi RS 6 Avant². Performance er en attitude.

Ydelse

441

kW

(600 hk)

Acceleration (0–100 km/t)

3,6

sek.

Maksimalt moment

800

Nm

Audi RS 6 Avant

Skift interiør grundfarve
Skift interiør kontrastfarve
Skift farve på syninger
Skift eksteriør farve

En sportslig allrounder

High performance-sportsvognen byder på et kompromisløst design kombineret med stor anvendelighed i dagligdagen. RS adaptive air suspension, som er standardudstyr, er konstrueret til både komfort på de lange køreture og maksimale præstationer.

Audi RS 6 Avant motor

Så er ingen dag helt almindelig: Den 4,0-liters V8 TFSI-motor med dobbelt turbolader giver som ekstraudstyr bilen en tophastighed på op til 305 km/t.

Markant karisma: det udvendige design

Audi RS 6 Avant² brillerer med sine mange RS-specifikke elementer. Bagenden sender et stærkt signal med RS-stødfangeren, den integrerede RS-diffusorindsats og den dynamiske tagkantspoiler. Det bredere karrosseri med de brede og markante hjulkasser for og bag, den rammeløse Audi singleframe, RS-stødfangeren og de store luftindtag på siderne tiltrækker al opmærksomhed til frontens imponerende RS-design.

Audi RS 6 Avant

En banebrydende karakter: det indvendige design

Sportssæder Plus foran giver god støtte og fås med diamantformet mønster i høj kvalitet eller som ekstraudstyr med perforeret indtræk med diamantformet mønster og ventilerede sæder. Skærmene til MMI touch response er komplet integrerede i overfladen, og standardindlæg i Race-aluminium, antracit og de to RS-designpakker (ekstraudstyr) i rød eller grå tilfører endnu mere sportslighed til det imponerende design.

Audi RS 6 Avant interiør

Stream med integreret Apple Music⁶

Nyd den ultimative musikoplevelse i bilen med Apple Music¹. Du kan nemt streame over 90 millioner sange uden reklamer – direkte fra bilens integrerede skærm. Find din yndlingsmusik, og opdag ny musik, som du vil elske. Tune ind på tre globale live-radiostationer med kunstnere, der som værter afspiller nutidens hits, klassiske numre og country. Og få adgang til dit bibliotek, hvor du nemt kan søge efter kunstnere, sange, albums og playlister.

MMI med Apple Music

Plads til overs

Med en bagagerumskapacitet på 1.680 l med bagsæderne klappet ned har du masser af plads til de særlige øjeblikke i hverdagen. For at gøre det nemt at læsse bilen kan du betjene bagklappen med en fodbevægelse.

Audi RS 6 Avant bagagerum

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen⁵.

Functions on Demand
Audi RS 7 Sportback

Audi RS 7 Sportback

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Brændstofforbrug ved blandet kørsel¹: 8,6-8,7 km/l km; CO₂-emissioner ved blandet kørsel¹: 263-265 g/km. Brændstofforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse.
3
Amazon Alexa og Amazon Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Integrering af Amazon Alexa er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Canada og Japan. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
4
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
5
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
6
Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.