Audi S6 Avant priser og modeller | Stationcar | Klik her >

Alsidig, smart, sportslig.
Audi S6 Avant.

Uanset om du bruger Audi A6 som firmabil eller til en ferietur med familien, så byder den på en lang række features. Den er også udstyret med et stort udvalg af infotainment- og assistentteknologier, og så har den sportslige køreegenskaber og et dynamisk design.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AS6_A_181005-2.jpg
1920x1080_AS6_A_181005-2.jpg
  • Frontspoileren er forsynet med en spoilerliste i aluminiumslook, og det er en af de S-specifikke features på Audi S6 Avant.

  • Audi S6 Avant imponerer med sine fleksible tilpasningsmuligheder.

  • Man kan vælge 21”-fælge og røde kalibre som ekstraudstyr.

  • De fire afgangsrør i krom er integrerede i den S-specifikke diffusor.

  • Med den rummelige opbevaringsplads på op til 1.680 l sørger Audi S6 Avant for at dække dine behov for mere plads.

  • Den 3,0-liters TDI-motor yder 344 hk.

  • Et enkelt kig på bagenden med S6-logoet viser, at det er en Audi S6 Avant.

  • S6-familien består af Audi S6 Avant og Audi S6 Limousine.

  • Audi S6 Avant er som standard udstyret med mange infotainmentteknologier som fx Audi virtual cockpit.

  • Audi connect Nøgle (ekstraudstyr) er en af de tjenester, der tilbydes i vores omfattende Audi connect-udbud.

Masser af bagagerumsplads

Audi S6 Avant opfylder behovene for masser af plads med en række opbevaringsrum og komfortable opbevaringsmuligheder. Bagagerumsvolumenen udgør 565 l. Med bagsædet klappet frem øges pladsen endda til hele 1.680 l. Med komfortnøglen (ekstraudstyr) og sensorstyret oplåsning af bagagerummet (ekstraudstyr) kan du åbne bagklappen elektrisk via en fodbevægelse.

Rear Audi S6 Avant
Mere om opbevaringskonceptet

Oplev teknologien

Vigtige infotainmentsystemer er direkte i syns- og betjeningsfeltet. Det standardmonterede Audi virtual cockpit, som er en komplet digital instrumentenhed med en 12,3” full-HD-skærm, betjenes via multifunktionsrattet. Du kan anvende VIEW-knappen til at skifte mellem to forskellige indstillinger afhængigt af dine behov: en visning med instrumenterne i form af speedometer og omdrejningstæller i fokus og en visning, der viser grafiske informationer som fx navigationsindhold.

Når det gælder underholdningen, tilbyder vi som ekstraudstyr et Bang & Olufsen Sound System som alternativ til det standardmonterede Audi soundsystem. Premiumversionen omfatter en 15-kanals forstærker og 16 højttalere. 3D-lyd skaber en surroundsoundeffekt på forsæderne. Med Advanced-versionen får man en 19-kanals forstærker og 19 højttalere, som fordeler 3D-lyden over hele kabinen og giver alle passagerer en unik koncertoplevelse.

Cockpit Audi S6 Avant
Yderligere information om betjeningskoncept og infotainment
Imponerende kvaliteter

Ydelse

253

kW

(344 hk)

Drejningsmoment

700

Nm

Acceleration

5,1

sek.

0 to 100 km/h

En sportslig drivlinje

Ud over alsidigheden byder Audi S6 Avant også på en kraftfuld dieselmotor. 3.0 V6-TDI-motoren yder 344 hk og leverer et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm og giver Audi S6 Avant en accelerationstid fra 0-100 km/h på 5,1 sek.

Sporty acceleration Audi S6 Avant
Mere om køredynamik og komfort

Sportslig og rummelig –
kabinen

De belyste panellister i aluminium med S-logo inklusive et rombeformet element giver dig det første fingerpeg, når du åbner fører- og passagerdøren – og det sportslige design fortsætter i kabinen i Audi S6 Avant. De standardmonterede S-sportssæder med S-logo garanterer, at du sidder sikkert, og omfatter en lang række elektriske indstillingsmuligheder. Gearvælgeren i midterkonsollen er også forsynet med S-logo. Du har også en række individualiseringsmuligheder takket være udvalget af læderpakker og dekorindlæg som ekstraudstyr.

Alle passagerer – inklusive dem på bagsædepladserne – kan nyde godt af masser af lofthøjde og benplads. Air Quality-pakken (ekstraudstyr) med ionisator og aromaenhed byder på endnu mere komfort. Panoramaglastaget (ekstraudstyr) lukker mere lys ind i kabinen og byder på mulighed for ventilation.

Innenraum des S6 Avant

En kraftfuld bagende

S6-logoet er kun én indikator, der viser, at du kører i en Audi S6 Avant. Diffusoren i mørkt krom og element i aluminiumslook og udstødningssystemet med fire forkromede afgangsrør er andre iøjnefaldende features.

Rear Audi S6 Avant

Mere information