Audi S6 Limousine priser og modeller | Klik her >

Digitalt opkoblet, kraftfuld, elegant.
Audi S6 Limousine.

Audi S6 Limousine er en sportslig allrounder med et omfattende udvalg af standardmonterede teknologier inden for infotainment og førerassistentsystemer, en kraftfuld drivlinje og et markant udvendigt design.


Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AS6_D_181020-1.jpg
1920x1080_AS6_D_181020-1.jpg
  • S-diffusoren og fire forkromede afgangsrør udgør de markante features på bagenden af Audi S6 Limousine

  • Audi S6 Limousines 3.0 TDI-motor har en ydelse på 344 hk.

  • Den brede singleframe-grill og de markante luftindtag i frontens sider skaber den imponerende front på Audi S6 Limousine.

  • De standardmonterede sidespejlhuse er udformet i aluminiumslook.

  • Audi S6 Limousine afspejler den særligt sportslige, markante og banebrydende karakter ved vores nuværende designsprog.

  • Mange S-specifikke elementer giver Audi S6 Limousine en sportslig karakter.

  • S6-familien består af Audi S6 Limousine og Audi S6 Avant.

  • Sportslig, funktionel, komfortabel – kabinen i Audi S6 Limousine.

  • Audi connect Nøgle (ekstraudstyr) er en af de tjenester, der tilbydes i vores omfattende Audi connect-udbud.

Infotainmentudbuddet

Vigtige infotainmentsystemer er direkte i syns- og betjeningsfeltet. Det standardmonterede Audi virtual cockpit, som er en komplet digital instrumentenhed med en 12,3” full-HD-skærm, betjenes via multifunktionsrattet. Du kan anvende VIEW-knappen til at skifte mellem to forskellige indstillinger afhængigt af dine behov: en visning med instrumenterne i form af speedometer og omdrejningstæller i fokus og en visning, der viser grafiske informationer som fx navigationsindhold.

Når det gælder underholdningen, tilbyder vi som ekstraudstyr et Bang & Olufsen Sound System som alternativ til det standardmonterede Audi soundsystem. Premiumversionen omfatter en 15-kanals forstærker og 16 højttalere. 3D-lyd skaber en surroundsoundeffekt på forsæderne. Med Advanced-versionen får man en 19-kanals forstærker og 19 højttalere, som fordeler 3D-lyden over hele kabinen og giver alle passagerer en unik koncertoplevelse.

Cockpit der S6 Saloon
Yderligere information om betjeningskoncept og infotainment
Sportsvognspræstationer i tal

Ydelse

253

kW

(344 hk)

Drejningsmoment

700

Nm

Acceleration

5,0

seck

0 to 100 km/h

Imponerende præstationer

Kraften i Audi S6 Limousine kommer fra en 3,0-liters V6-TDI-motor. Takket være motorens 344 hk og maksimale drejningsmoment på 700 Nm kan du accelerere fra 0-100 km/h på 5,0 sek.

Audi S6 Saloon
Mere om køredynamik og komfort

Sportslig og komfortabe–
kabinen

De belyste panellister i aluminium med S-logo inklusive et rombeformet element giver dig det første fingerpeg, når du åbner fører- og passagerdøren – og det sportslige design fortsætter i kabinen i Audi S6 Limousine¹. De standardmonterede S-sportssæder med S-logo garanterer, at du sidder sikkert, og omfatter en lang række elektriske indstillingsmuligheder. Gearvælgeren i midterkonsollen er også forsynet med S-logo. Du har også en række individualiseringsmuligheder takket være udvalget af læderpakker og dekorindlæg som ekstraudstyr.

Alle passagerer – inklusive dem på bagsædepladserne – kan nyde godt af masser af lofthøjde og benplads. Air Quality-pakken (ekstraudstyr) med ionisator og aromaenhed byder på endnu mere komfort. Panoramaglastaget (ekstraudstyr) lukker mere lys ind i kabinen og byder på mulighed for ventilation.

Interior S6 Saloon

Udtryksfuld

Fronten på Audi S6 Limousine skiller sig ud med de sportslige elementer: den brede, flade singleframe-grill med S6-logo i kølergrillen, de markante luftindtag i frontens sider og det progressive lysdesign.

Front Audi S6 Saloon

Mere information