Audi S7 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >

Ydelse

253

kW

Acceleration (0–100 km/t)

5,1

sek.

Maks. drejningsmoment

700

Nm

Audi S7 Sportback set bagfra

Elegant og dynamisk

Audi S7 Sportback² byder på imponerende kvaliteter både indvendigt og udvendigt. Audi singleframe med en ny struktur og en nydesignet hækdiffusor understreger bilens dynamiske karakter.

S7 Sportback

1.599.988 kr.*

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel* 13,9 km/l

CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 188 g/km

Fortsæt konfiguration

Sportslighed er inkluderet

Med den standardmonterede S-sportsundervogn med støddæmperregulering er S7 Sportback² sænket i forhold til basismodellen. Yderligere S-specifikke elementer fremhæver dens dynamik.

Kraftfuld og dynamisk – drivlinjen

Med en ydelse på 344 hk (253 kW) og et drejningsmoment på 700 Nm kan den 3,0-liters V6 TDI-motor accelerere bilen fra 0-100 km/h på 5,1 sek. Det standardmonterede firehjulstræk quattro overfører kraften til vejen. Sportsdifferentialet³ på bagakslen sørger for, at bilens position ved kørsel gennem sving forbedres.

Front view S7 Sportback

Eksklusiv og æstetisk kvalitet

Interiøret i Audi S7 Sportback² byder dig velkommen med dørpanellister med lys og aluminiumsindlæg samt S-logo foran. Du vil straks føle dig i kontrol, når du tager fat om sportslæderrattet med multifunktion og skiftekontakter i aluminiumslook samt S-logo. Dette rat (ekstraudstyr) har ratvarme³ og flad bund³, så det er endnu nemmere at sætte sig ind i bilen.

Cockpit Audi S7 Sportback

Æstetik møder adræthed

Audi S7 Sportback² competition edition³ sætter en tyk streg under bilens sportslige karakter med eksklusivt udstyr. Højdepunkterne omfatter aluminiumsfælge fra Audi Sport-udvalget, sortlakeret tag, mørke forlygter og elementer foran og bagpå i dark liquid chrome. Interiøret skiller sig fx ud med røde detaljer og sportslæderrattet i Alcantara⁴.

Eksklusivt tag: Kombinationen af den udvendige farve pilegrå perleeffekt og taget helt i sort inklusive panoramaglassoltag er eksklusiv for competition edition³.

Audi App Store i din Audi

Brug et udvalg af populære apps som fx Spotify eller YouTube direkte i bilens MMI-system – uden omveje via en smartphone. Med Alexa⁷, Amazons stemmebetjeningstjeneste, kan du fx lytte til nyheder, se vejrudsigter eller sportsresultater, streame musik og meget andet.

MMI MMI

Note: Billedet er fra en Audi A7 Sportback.

MMI med Apple Music

Integreret Apple Music⁸: Nyd den ultimative musikoplevelse i bilen med Apple Music⁸. Du kan nemt streame over 100 millioner sange uden reklamer – direkte fra bilens MMI-system. Find din yndlingsmusik, og opdag ny musik, som du vil elske.

Personligt, men ikke almindeligt

Fascinerende billeder eller berømte biografhelte: Vælg dit yndlingsbillede i myAudi-appen¹⁰ under ”Temaer”³,¹² og gem det som baggrundsbillede på MMI-skærmen. Iøjnefaldende effekt: Ambientebelysningspakke plus³ tilpasser automatisk farvetemaet til motivet.

Audi cockpitAudi cockpit

Note: Billedet er fra en Audi A6 Avant. Baggrund i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mere information

¹De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
²For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
³Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
⁴Alcantara er et ikke-vævet mikrofiberstof.
⁵Fra Audi Sport GmbH.
⁶Dinamica-mikrofiberstof er et åndbart mikrofibermateriale, som er fremstillet ved hjælp af en andel af genanvendte polyesterfibre og bearbejdet PET.
⁷En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen.
⁸Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
⁹Amazon Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon Alexa er en del af Audi App Store og smartphone interface. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen.
¹⁰Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
¹¹En del af Audi connect Navigation & Infotainment (IT3). Brugen af holoride-teknologien er kun tilladt på anden sæderække. Anvendelse af et 3D-VR-headset under køreturen:
- er kun tilladt for passagerer på anden sæderække på de yderste siddepladser
- er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m
- er kun tilladt, hvis personen, som benytter 3D-VR-headsettet, ikke kan nå et objekt foran sig (fx bagsiden af forsædet) med komplet strakt arm (inklusive strakte fingre)
- er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsfunktioner (fx monteringsbeslag) er fastgjort til 3D-VR-headsettet

Du kan læse flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
¹²Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.