Audi Q5 TFSI e quattro priser | Plug-in-hybrid SUV | Se her >

CO2-Emissionen (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 42–35 g/km

Kraftstoffverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: ; Stromverbrauch (gewichtet kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}:

Audi Q5 TFSI e Midnight Edition

Audi Q5 Midnight Edition

Med kampagnemodellen Audi Q5 plug-in hybrid Midnight Edition får du ekstra meget udstyr til en attraktiv pris. Udover quattro firehjulstræk og et højt niveau af standardudstyr, får du sorte designdetaljer, sort tagræling og sorte sidespejlshuse med i prisen

Priserne starter fra 589.990 kr., mens beskatningsgrundlaget starter fra 500.000 kr.

Star konfiguration

Effektivitet som drivkraft

Med den innovative plug-in-hybriddrivlinje kan du køre op til 62 km (i henhold til WLTP)² i ren eldrift.

Elektrisk rækkevidde

59

km

Acceleration (0-100 km/t)

5,3

sek.

Systemydelse

270

kW

Q5 TFSI e

626.333 kr.*

Blandet kørsel{*}: 22,0 kWh/100 km

CO₂-emissioner ved blandet kørsel{*}: 35 g/km

Skift eksteriør farve
Skift fælge
Fortsæt konfiguration

Skræddersyet til dine behov

Audi Q5 TFSI e kombinerer det bedste fra begge verdener: I ren eldrift kører den lokalt uden emissioner og uden motorstøj. Og i kombination med TFSI-forbrændingsmotoren mangler du ikke noget, når det gælder de dynamiske egenskaber, der kendetegner Audi.

Audi Q5 TFSI e

Altid den rigtige drivlinje: Den ideelle drivlinje vælges afhængigt af kørselssituationen: elmotor, hybriddrift eller forbrændingsmotor. Takket være den 7-trins S tronic-dobbeltkoblingsgearkasse inklusive det permanente quattro-firehjulstræk får du både sportslige præstationer og effektivitet.

Opladning på den nemme måde

Der findes et bredt udvalg af opladningsmuligheder til Audi Q5 TFSI e, både derhjemme og på farten.

Opladning derhjemme med Audi Q5 TFSI e

Opladning derhjemme: Til opladning derhjemme med en ladeeffekt på op til 7,4 kW⁷ fås e-tron-opladningssystemet compact som standardudstyr eller du kan tilkøbe en Clever hjemmeladestander, som giver en endnu mere komfortabel opladning.

Kompromisløs opladning med Clever

Clever er et univers af opladning, der gør det nemt, enkelt og ligetil at køre på strøm. Clever er der, hvor du også er – hjemme, på arbejdet, i byerne, på farten, og ved indkøbs- og shoppingcentre. Vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk.

Clever ladeboks

OLED-baglygter

Grupperingen af OLED’erne i små, individuelt regulerbare segmenter med et tredimensionelt layout giver en imponerende lysopsætning, der gør det muligt at skabe nye lysscenarier. Når de køber bilen, kan kunderne vælge mellem tre forskellige typer baglysdesign for at tilføre bilen et personligt præg. Derudover bliver karakteren af baglyssignaturen, afhængigt af køreprogrammet, automatisk tilpasset under kørslen. De digitale OLED-baglygter (ekstraudstyr) er udstyret med nærhedsregistrering¹⁰: Når bilen holder stille, og en anden bil eller trafikant nærmer sig bagfra og kommer tættere på end 2 m, så aktiveres alle OLED-segmenter automatisk for at skabe et større synligt område.

Masser af plads din personlighed

I Q5 TFSI e kan du forvente et rummeligt pladskoncept med masser af plads til fem personer inklusive god lofthøjde og benplads.

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

Mobile phone with Audi App
FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad er ladetiden og maks. ladeeffekt for Audi Q5 TFSI e?
Audi Q5 plug-in hybrid kan lade op til 7,4 kW AC og tager ca. 2,5 timer at lade batteriet op.
Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi Q5 TFSI e?
Der er plads til 465 l og 1450 l, når bagsæderne er lagt ned.

Audi Q5 Sportback TFSI e

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Elektrisk rækkevidde ved blandet kørsel i henhold til WLTP, gælder for 18”-21” fælge.
3
Audi Q5 55 TFSI e: Brændstofforbrug ved blandet kørsel¹: 62,5 km/l; CO₂-emissioner ved blandet kørsel¹: 38 g/km.
4
Kan medføre et forøget brændstofforbrug.
5
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
6
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
7
Opladningskapaciteten afhænger af det tilgængelige industristik og elnettet i det pågældende land.
8
Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
9
Du kan finde flere informationer om e-tron Charging Service på https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-dk
10
Fås kun i forbindelse med Audi active lane assist, Adaptive Cruise Control eller vognbaneafvigelsesadvarsel. Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. 
*Clever One: Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
**Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 9.197 kr.
***Installation: clever.dk/installation