Audi A4 Avant | Oplev A4 Avant her – Audi Danmark > Audi Danmark | Køb Audi

A4 Avant

Mærk fremskridtet. Audi A4 Avant.

Mere plads, mere elegance, mere sportslighed: Den nye Audi A4 Avant kombinerer et æstetisk design med funktionelle kvaliteter og har derudover meget mere at byde på. Det innovative Audi virtual cockpit med sit 12,3" LCD-display i høj opløsning og Bang & Olufsen Sound System (ekstraudstyr) med 3D-lyd skaber et inspirerende ambiente og sætter en standard fra luksusklassen.

Kom med på rejsen!

Lad os vise dig mulighederne for at konfigurere og få mest muligt ud af Audi A4 Avant. Vores vært forklarer om forskelligt standard- og ekstraudstyr og giver dig gode råd til din konfiguration.

00:00 | 00:00

Audi A4 Avant – highlights

Motorerne til A4 Avant

Syv motorer, ét princip: lavere brændstofforbrug og højere ydelse. Sammenlignet med forgængermodellen er brændstofforbruget reduceret med op til 21 %, og ydelsen er øget med op til 25 %.

Se mere nu
Audi virtual cockpit

Audi virtual cockpit, som er ekstraudstyr til Audi A4 Avant, byder på hightech-features i topkvalitet. Instrumentenheden i form af et 12,3" LCD-display i høj opløsning viser informationer på en omfattende og alsidig måde.

Flere detaljer
 • 563x317_AA4_D_151042.jpg
  Oplev Audi exclusive

  Du kan kombinere udsøgte dekorindlæg, farvestrålende læder og en individuel lakfarve fra det store Audi exclusive-farveudvalg.

  Flere detaljer
 • 563x317_AA4_D_151039_2.jpg
  S line

  Med S line-pakkerne har du mulighed for at understrege din Audi A4 Avants atletiske fremtoning endnu mere.

  Flere detaljer