Audis partnerskab med TheTravelBook > Livsstil > Audi
Audi Livsstil
Audis partnerskab med TheTravelBook

Audi x TheTravelBook

Audi har indgået et partnerskab med TheTravelBook, med det formål at inspirere til en mere miljøvenlig rejseform og vise, hvordan en elektrisk bil kan være med til at realisere dette ønske. Samarbejdet er derfor baseret på en fælles vision om at tilbyde rejseinspiration og vejledning til dem, der ønsker at udforske Danmark (og udlandet) bag rattet af en elektrisk Audi.

Tekst: Audi - Billeder: Rasmus Lythcke Læsetid: 5 min.

Audi X TheTravelBookAudi X TheTravelBook

Samarbejdet

TheTravelBook vil berige Audi-universet med spændende historier fra de mange oplevelser i ind- og udland. I Audi Magazine vil der blandt andet præsenteres et bredt udvalg af inspirerende overnatningsmuligheder samt en mangfoldighed af kulturelle og gastronomiske oplevelser, alt sammen oplevet bag rattet i en af Audis e-tron modeller.

Den første artikel fra TheTravelBook er allerede udkommet i Audi Magazine. Følg linket herunder og læs mere om TheTravelBooks fem-dages road trip fra København til det nordlige Sverige i samarbejde med Michelin, som blev foretaget i to Audi Q8 e-tron. 

Audi x TheTravelBookAudi x TheTravelBook

Om TheTravelBook

Rasmus Lytchke, manden bag TheTravelBook, har gennem de seneste fem år rejst verden rundt på næsten fuld tid uden at ty til de traditionelle flyveture, som en hyldest til den mere miljøvenlige turisme uden at gå på kompromis med kvalitet, luksus eller oplevelser.
Gennem sociale medier, foredrag, rejsebloggen, rejsebøger og gode partnerskaber, har Rasmus i en årrække dagligt inspireret tusindvis af mennesker til at rejse og leve mere miljøvenligt.  TheTravelbook blev i 2022 kåret som "Denmarks Best Travel Blog 2022" ved True Story Content Award.

Find inspiration og digitale bøger på TheTravelBook's hjemmeside herunder. 


Download alle
00:00 | 00:00
TTb-Audi-1920x1080.jpg
TTb-Audi-1920x1080.jpg
 
Bliv klogere på Audi

Bliv klogere på Audi

Gå på opdagelse i vores udvalg af fuldelektriske modeller og udforsk designet, teknologien samt den elektriske køreglæde.