Audi og Red bull | Læs mere om vores samarbejde med Red bull her >
Audi

"IN THE ZONE"

”IN THE ZONE”

Den danske MTB rytter var kun 18 år, da han deltog i sit første OL i Rio. Nu er gearskiftet sat til en toppræstation til OL i Tokyo, der afvikles i 2021. Byd velkommen til Simon Andreassen der udover at være Audi ambassadør spiller hovedrollen i en ny produktion imellem Audi og Red Bull.

Filmen kalder vi "IN THE ZONE", og ideen om at konvertere alle grønne farver til røde er inspireret af fotojournalist Richard Moss og hans udtryksfulde stillserie fra Congo. De røde farver giver en fantastisk effekt og trækker en (rød) tråd til Simons hårde træning "i det røde felt", og når han er "In The Zone".

Når Simon går ind i sig selv med fuld koncentration og power, ændrer tingene sig omkring ham, og han er i sin egen verden. Det hjælper looket med at visualisere. Herudover viser filmen Simons data fra turen, og vi har særligt fokus på Højbjerg i Rude Skov, hvor man på Strava (cykel- og løbeapp, red.) kan konkurrere mod Simons tid.

Se med og læs mere, omkring hvordan du konkurrerer imod én af verdens bedste mountainbike ryttere nedenfor.

Simon Andreassen x Audi

Kan du slå Simon Andreassens tid?

Har du modet, viljen og overskuddet til at slå én af de bedste MTB ryttere i hele verdenen på én af DK's mest kørte mountainbike-ruter? I samarbejde med Simon, har Audi lavet en Strava challenge på Højbjerg bakken i Rude skov, der i alt måler 180 meter inklusiv indløb til bakken. Simon har sat sin bedste tid, og det er nu op til dig at slå tiden og komme på podiet, som Simon - trods han unge alder - allerede har stået på utallige af gange.

  • Distance: 180 meter
  • Højdemeter: 24 meter
  • Tid: 30 sek.
  • Gns. Watt: 894 W
Tag udfordringen op

Simon kører en disciplin, der kaldes MTB XCO. Vi har spurgt ham, hvad det går ud på.

"Man starter i ét stort felt som landevejsfelt. Alle starter samtidig. Man kører faste omgange. Omgangen er altid mellem 4-6 km lang, og så kører man hvad der svarer til 1,5 time. Så det er typisk seks-syv omgange. Hurtigst fra start til mål, samme bane og tid. Man bliver hurtigt spredt ud og kan ikke ligge sammen som sådan. Det er en 100% individuel sport, og man har ikke noget hold. Man kører for sig selv, og det kan jeg godt lide. Det er den bedste, der vinder. Ikke som på landevej, hvor man kan være heldig at komme afsted. Sådan er det ikke her. Det er den bedste og stærkeste, der vinder. Man skal styre cyklen, træde igennem og tage de rigtige beslutninger – hurtigt."

Audi x Simon Andreassen
Simon Andreassen x Audi

Audi x Simon Andreassen

Som mobilitetspartner sørger mærket med de fire ringe for, at Simon kan komme effektivt rundt på landevejene og videre til næste MTB track. Det kræver god plads til alt udstyret, men det kræver også en bil, der giver en optimal komfort, så Simon er så frisk som mulig, når han kommer frem til næste MTB-udfordring.

Fotocredit: Red Bull, Esben Zøllner Olesen