Audi A4 allroad quattro priser og modeller | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
A4 allroad quattro

A4 allroad quattro

Udtryksfuld allrounder.
Audi A4 allroad quattro.

Audi A4 allroad quattro har en særlig status med sin store frihøjde, et ekstrovert design og høj funktionalitet. Bilen får sine offroad-kvaliteter fra kombinationen af firehjulstræk, som er standardmonteret på quattro, en kraftfuld motor og allroad-specifik undervogn.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_2_AA4_A_191010.jpg
1920x1080_2_AA4_A_191010.jpg
  • Fodgængerbeskyttelsen mellem de to trapezformede afgangsrør er en karakteristisk feature ved Audi A4 allroad quattro

  • Audi A4 allroad quattro kombinerer fordelene ved en Avant og har gode offroad-egenskaber.

  • Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) omfatter et dynamisk lysdesign og det dynamiske blinklys.

  • Den allroad-specifikke standardundervogn gør Audi A4 allroad quattro 35 mm højere end basismodellen.

  • De lodrette lameller i singleframe-kølergrillen er et af de tydelige Audi A4 allroad quattro¹ kendetegn.

  • I kabinen i Audi A4 allroad quattro bliver du mødt af masser af plads og features som ambientebelysningspakken, der fås som ekstraudstyr.

  • Den totale bagagerumsvolumen i Audi A4 allroad quattro er op til 1.495 l, når ryglænet er klappet frem.

  • Du kan fortsætte dit normale digitale liv i Audi A4 allroad quattro takket være banebrydende teknologier som fx MMI Navigation plus med MMI touch.

  • Med Audi connect Nøgle kan du let låse bilen og låse den op ved hjælp af en smartphone.

Unik fremtoning

Visuelt fremhæves offroad-egenskaberne ved Audi A4 allroad quattro med et karakteristisk udvendigt design. Hjulkasserne er markeres og fremhæves tydeligt med farve som stødfangerne foran og bagpå samt sideskørterne. Som standard er disse elementer, som er typiske allroad elementer, lakeret i farven structural grey. Som ekstraudstyr kan man desuden vælge lakering med metallak eller bilens farve. Hjulene er 12 mm større end på basismodellen, hvilket giver en øget sporvidde både forrest og bagest. Fodgængerbeskyttelsen og den specifikke diffusor med integrerede trapezformede afgangsrør er blikfang på bilens bagende, Den store singleframe-kølergrill med lodrette lameller på fronten fanger også øjet.

Audi A4 allroad quattro

Garanteret køreglæde og komfort

Audi A4 allroad quattro har undervogns- og drivlinjeteknologi, som gør let terrænkørsel til en leg. Det standardmonterede firehjulstræk quattro sørger for godt vejgreb og stor køredynamik. Med den allroad-specifikke standardundervogn ligger Audi A4 allroad quattro 35 mm højere end basismodellen, og de to 5 leddede letvægtsaksler giver bilen en stor adræthed. Gør offroad-egenskaberne endnu bedre med støddæmperregulering (ekstraudstyr), som tilpasser bilen elektronisk til forskellige situationer. Med det standardmonterede Audi drive select kan du aktivt påvirke din køreoplevelse: i offroad-indstilling tilpasses parametre som motor- og gearkassestyring, styretøj og undervogn til kørsel i terræn. Audi A4 allroad quattro¹ har en kraftfuld 2.0 TFSI-motor med 245 hk og et maksimalt drejningsmoment på 370 Nm.

Frontansicht des Audi A4 allroad quattro

Rummelig og af høj kvalitet – kabinen

I kabinen i Audi A4 allroad quattro vil du opleve imponerende pladsforhold og en indretning af elementerne, der er designet til at maksimere lysforholdene og pladsen. Eksempelvis understreger det gennemgående luftdysepanel bilens bredde, mens en kromliste over panelet skaber et eksklusivt præg. Et stort opbevaringsrum i midterkonsollen byder på praktisk opbevaringsplads. Det standardmonterede kabinelys omfatter læselamper, som du kan betjene sensorisk foran. Skab en endnu mere behagelig stemning med en af ambientebelysningspakkerne (ekstraudstyr).

Interior Audi A4 allroad quattro
Mere om opbevaringskonceptet

Banebrydende teknologier

Takket være et intuitivt betjeningskoncept med touchfunktion og naturlig sproginteraktion er Audi A4 allroad quattro¹ meget nem at betjene. Når det gælder infotainment, kan du som ekstraudstyr vælge teknologier som fx den digitale instrumentenhed Audi virtual cockpit plus. Det 12,3” display lige foran dig viser vigtige funktioner tydeligt og i full-HD-opløsning, inklusive hastigheden og omdr./min. Ekstraudstyrsdetaljer som fx Audi connect Nøgle² og Audi phone box² integrerer din smartphone i bilen.

Infotainment Audi A4 allroad quattro
Yderligere information om betjeningskoncept og infotainment

Funktionel og markant

En anden visuel detalje ved Audi A4 allroad quattro er dens progressive lysdesign. Standardudstyret omfatter forlygter med LED-teknologi. De sikrer en oplysning i dagslyskvalitet, straks efter at lyset er blevet tændt. Som ekstraudstyr kan du vælge Matrix-LED-forlygterne med dynamisk lys og dynamisk blinklys. Matrix-LED-teknologien kombinerer et kamerasystem med LED-lyskilder og præcis optik. Det gør det muligt for systemet at afblænde modkørende køretøjer, mens de øvrige områder af vejen er lyst godt op. Når du låser bilen eller låser den op, kan du se forlygternes imponerende dynamiske lysdesign, som giver stor genkendelighed. Bagpå fås LED lygterne også med dynamisk lys og dynamisk blinklys som ekstraudstyr.

Light technology A4 allroad quattro

Mere information