Audi A4 allroad quattro priser og modeller | Klik her >
Audi A4 allroad quattro set forfra

A4 allroad quattro

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi A4 allroad quattro indstigningsliste

En udtryksfuld allrounder

Takket være kombinationen af det standardmonterede quattro-firehjulstræk, en kraftfuld motor og den allroad-specifikke undervogn kan Audi A4 allroad quattro demonstrere sine offroad-kvaliteter.

Køreglæden og komforten er garanteret

Det standardmonterede quattro-firehjulstræk sikrer et godt vejgreb og fremragende køredynamik.

Umiskendeligt eksteriør

Audi A4 allroad quattro understreger visuelt sit offroad-look med sit karakteristiske udvendige design. Hjulkasserne er markant buede og er fremhævet lige så farverigt som stødfangeren foran og sidepanelerne bagpå. Hjulene er 12 mm større end på basismodellen, hvilket giver en øget sporvidde både forrest og bagest. På bagenden lægger man blandt andet mærke til bundskjoldet og den specifikke diffusor. På fronten er den kraftfulde singleframe med lodrette lameller et umiskendeligt kendetegn.

Generøst og førsteklasses – interiøret

Indvendigt i Audi A4 allroad quattro understreges bilens bredde af detaljer som fx den ubrudte ventilationsliste, og over den tilfører en kromliste en særlig eksklusivitet. Midterkonsollen byder på et stort praktisk opbevaringsrum. Det standardmonterede kabinelys omfatter læselamper, som foran er sensorstyret. Du kan skabe en endnu mere luksuriøs stemning med en af ambientebelysningspakkerne (ekstraudstyr).

Nye ideer – endnu flere muligheder

Du kan individualisere din bil efter dine egne præferencer. Vores førsteklasses løsninger fra Audi Original Tilbehør passer til bilerne ned i hver eneste detalje og giver dig mange muligheder for at din tilfredsstille din kreativitet.

Audi A4 allroad quattro med Audi Original Tilbehør

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

myAudi App
Audi A4 Avant

Audi A4 Avant

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.
3
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.