Audi A4 Avant > A4 > Audi

Vi tager forbehold for trykfejl, men prisen er nu god nok. Priser fra 374.990 kr.

Audi A4 er på alle måder alt det, Audi står for. Fremragende design, lækker finish, masser af komfort, sikkerhed og køreglæde — naturligvis. Audi A4 er på én gang nobel og sporty, og indfrier legende let selv de højeste forventninger til det at køre Audi. Er du det mindste i tvivl? Kig forbi din lokale Audi forhandler, hvor vi lige nu har attraktive priser på Audi A4 Avant, hvor priserne starter fra 374.990 kr. for en Audi A4 Avant med 190 hk. Vi lover, at du ikke bliver skuffet.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken, men der findes flere forskellige lagerbiler, som du kan vælge imellem. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi A4 Avant Prestige

Audi A4 Avant er alsidig og fungerer både som familie- og firmabil. Med vores Prestige model får du meget mere udstyr for pengene, som bl.a. inkluderer både MMI Navigation og parkeringshjælp for og bag. Derudover tilbyder vi gode priser på udvalgt ekstraudstyr, som gør dig ekstra godt kørende for få ekstra midler.

Priserne starter fra 394.990 kr. eller 4.195 kr./md. ved privatleasing. Beskatningspriserne starter fra 365.000 kr.

Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information.

Audi A4 Avant Prestige
Mere om Audi A4 Avant Prestige
Download alle
00:00 | 00:00
  • På fronten understreger vandrette linjer og den omsluttende motorhjelm bredden på Audi A4 Avant. Det dominerende element er en bred og lav singleframe-grill med en markant udformet gitterstruktur.

  • Samspillet mellem æstetisk design og funktionel brugsværdi gør Audi A4 Avant til en suveræn ledsager til arbejde og fritid.

  • For endnu mere individualitet: Med S line Competition-designpakken tilfører du din Audi A4 Avant 19” støbte aluminiumsfælge fra Audi Sport i 5-eget stjernedesign i mat titanoptik, glanspolerede.

  • Et andet highlight ved Audi A4 Avant er de udstyrslinjer, man kan vælge imellem.

  • Med den allerede installerede tekniske forberedelse kan Rear Seat Entertainment-pakken eftermonteres som ekstraudstyr i din Audi A4 Avant.

  • Som ekstraudstyr er Audi A4 Avant udstyret med en sensorstyret åbning af bagklappen. En fodbevægelse er nok. Så er det hurtigt og nemt at læsse bilen – uden at skulle lede efter nøglen.

  • Med basismålet har bagagerummet i Audi A4 Avant en volumen på 505 l.

  • I tilbehørsprogrammet findes der en lang række specielle features til transport af sports- og fritidsudstyr – fra cykelholder til skillegitter.

  • A4 Avant: progressivt design – klare flader, skarpe linjer, en markant stil.

Specifikationer for Audi A4 Avant

Op til

2.100

kg

Trækkraft

Op til

1.510

liter

Samlet opbevaringsplads

Op til

505

liter

Ren bagagerumsvolumen

Funktionalitet møder eksklusivitet.
Pladskonceptet i Audi A4 Avant er gennemtænkt ned til mindste detalje: fra den eksklusive atmosfære til det imponerende bagagerum. Når bagsæderyglænet er klappet frem, udgør den samlede opbevaringsplads maksimalt 1.510 l. Sensorstyringen (ekstraudstyr) i den bageste stødfanger, som kan anvendes til komfortabel åbning af bagklappen via en fodbevægelse, giver endnu mere komfort. I kombination med førsteklasses materialer, en eksklusiv kvalitetsfornemmelse samt hightechelementer skabes der en fremragende atmosfære, og den innovative arkitektur i Audi A4 Avant bliver mærkbar.
Mere om bagagerumsvolumen

Forbedret indeklima

Det todelte panoramaglastag, der fås som ekstraudstyr, er det perfekte supplement til klimaanlægget: Det sørger for en behagelig, lys kabine med forbedret indeklima grundet en effektiv ventilation. I kraftigt solskin reducerer det elektrisk betjente rullegardin opvarmningen og det direkte sollys. De integrerede vindafvisere sørger for en behageligt rolig atmosfære, når man kører med åbent tag.

Panorama-Glasdach

Førsteklasses kørekomfort

På den ene side sportslig, på den anden side komfortorienteret. Grundlaget for de dynamiske køreegenskaber og den førsteklasses kørekomfort udgøres af de femleddede aksler samt af den elektromekaniske servostyring – de er ekstremt lette og reducerer desuden brændstofforbruget. Som ekstraudstyr kan man vælge den dynamiske styring. Den varierer udvekslingen afhængigt af hastigheden og styrevinklen – for endnu mere suverænitet og en sportslig

Fahrdynamik
Mere om køredynamik
Mere om lysteknologien
Assistentsystemer

Sikker. Komfortabel. Effektiv.

Mere komfort, ekstra sikkerhed og et lavere forbrug: Audi A4 Avant er udstyret med en lang række førerassistentsystemer. Som ekstraudstyr hjælper den forudseende effektivitetsassistent eksempelvis med at køre forudseende og dermed muliggøre en brændstofbesparelse på op til 10 %. adaptive cruise control med Stop&Go-funktion inklusive køassistent aflaster dig i forbindelse med tæt trafik og kan delvis overtage styrearbejdet op til 65 km/h.

Information og fascination

Audi A4 Avant byder på et omfangsrigt udvalg af intelligente teknologier og fås som ekstraudstyr med topinfotainmentsystemet MMI Navigation plus med MMI touch. Samtidig er betjeningen endnu mere intuitiv: MMI Navigation plus byder på innovativ navigationsteknik med mange funktioner, stor betjeningskomfort og mange ekstra funktioner. Audi virtual cockpit (ekstraudstyr), som er et komplet digitalt kombiinstrument, har en 12,3" LCD-skærm med høj opløsning til visning af de vigtigste informationer i grafikker med brillant udseende og stor detaljeringsgrad – og giver føreren et endnu bedre overblik.

Information og fascination
Mere om betjeningskoncept og infotainment

Mere markant fra front til bagende.

Progressivt design kombineret med en stor funktionel brugsværdi: Det er Audi A4 Avant. Med en rummelig og eksklusiv kabine i høj kvalitet kombineret med innovativ teknologi er den en suveræn ledsager til arbejde og fritid.

Progressivt design