Audi A4 Limousine – En banebrydende kombination af teknologi og æstetik. Læs alt om Audi A4 Limousine, se aktuelle priser, og book en prøvetur her. > A4 > Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Die neue A4 Limousine
A4 Limousine

Audi A4 Limousine - intelligent, fascinerende og æstetisk

Audi A4 Limousine imponerer med innovativ teknologi og stor individualitet. Stødfangerne, som sammen med fælgdesignet understreger den sportslige karakter, kan desuden som ekstraudstyr med udstyrspakken S line competition suppleres med dynamiske detaljer. En fascinerende kombination af fremtidsorienteret teknologi og æstetik: Audi A4 Limousine fås som ekstraudstyr med topinfotainmentsystemet MMI Navigation plus med MMI touch inklusive Audi connect-dataoverførselsmodul. Så er bilen samtidig også udstyret med standarden LTE Advanced og et Wi-Fi-hotspot. Derudover sørger en lang række førerassistentsystemer for endnu mere sikkerhed og komfort.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Audi A4 Limousine i et dynamisk design: Diffusoren med trapezformede rørhaler fuldendes af LED-baglygterne (ekstraudstyr) med dynamisk blinklys.

  • Audi A4 Limousine: klare flader, skarpe linjer, en markant stil.

  • En lige taglinje og en præcis skulderlinje hele vejen rundt med en diskret forløbende skyggekant.

  • Kraftfulde, femkantede konturer indrammer de yderste luftindtag – lister i aluminiumsoptik sørger for den indvendige struktur.

  • Forlygterne i LED- og Matrix-LED-teknologi (begge ekstraudstyr) inklusive dynamisk blinklys gør teknik til et visuelt varemærke.

  • Kraftfulde, femkantede konturer indrammer de yderste luftindtag – lister i aluminiumsoptik sørger for den indvendige struktur.

  • Audi smartphone interface integrerer iOS- og Android-mobiltelefoner i et særligt udviklet univers i MMI.

  • Head-up-display: Systemet viser relevante informationer på forruden. En TFT-skærm belyses bagfra af en hvid lysdiode og genererer farvebilledet.

  • Fremtidens mobilitet lige foran øjnene på dig: med ekstraudstyret Audi virtual cockpit, som er et komplet digitalt kombiinstrument med et 12,3” farvedisplay i høj opløsning.

Førsteklasses kørekomfort

På den ene side sportslig, på den anden side komfortorienteret. Grundlaget for de dynamiske køreegenskaber og den førsteklasses kørekomfort udgøres af de femleddede aksler samt af den elektromekaniske servostyring – de er ekstremt lette og reducerer desuden brændstofforbruget. Som ekstraudstyr kan man vælge den dynamiske styring. Den varierer udvekslingen afhængigt af hastigheden og styrevinklen – for endnu mere suverænitet og en sportslig køreoplevelse.

Køredynamik
Mere om køredynamik
Mere om lysteknologien
Assistentsystemer

Sikker. Komfortabel. Effektiv.

Mere komfort, ekstra sikkerhed og et lavere forbrug: Audi A4 Limousine er udstyret med en lang række førerassistentsystemer. Som ekstraudstyr hjælper den forudseende effektivitetsassistent eksempelvis med at køre forudseende og dermed muliggøre en brændstofbesparelse på op til 10 %. adaptive cruise control med Stop&Go-funktion inklusive køassistent aflaster dig i forbindelse med tæt trafik og kan delvis overtage styrearbejdet op til 65 km/h.

Information og fascination

Audi A4 Limousine byder på et omfangsrigt udvalg af intelligente teknologier og fås som ekstraudstyr med topinfotainmentsystemet MMI Navigation plus med MMI touch. Samtidig er betjeningen endnu mere intuitiv: MMI Navigation plus byder på innovativ navigationsteknik med mange funktioner, stor betjeningskomfort og mange ekstra funktioner. Audi virtual cockpit (ekstraudstyr), som er et komplet digitalt kombiinstrument, har en 12,3" LCD-skærm med høj opløsning til visning af de vigtigste informationer i grafikker med brillant udseende og stor detaljeringsgrad – og giver føreren et endnu bedre overblik.

Styresystem
Mere om betjeningskoncept og infotainment

Eksklusive udstyrslinjer

Et andet highlight ved Audi A4 Limousine er de udstyrslinjer, man kan vælge imellem. I interiøret bygger S line competition videre på interiørpakken S line black og udvider den med RS-kulfiberdekorindlæg, et 3-eget multifunktionsrat samt sorte sportssæder i dellæder. Som alternativ kan S-sportssæderne fås i magmarød eller i andre farver.

equipment packages

Stærkere, mere effektiv og mere intelligent

Audi A4 Limousine imponerer med teknologi i topklasse og et dynamisk design. Med en lang række udstyrspakker kan du desuden understrege den sportslige karakter på din helt individuelle måde. Audi A4 Limousine har et markant design fra front til bagende og er en suveræn ledsager til arbejde og fritid.

Design