Audi A4 Limousine priser og modeller | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
A4 Saloon

A4 Limousine

Et statement omkring sportslighed.
Audi A4 Limousine.

Takket være et nyt designsprog og et næsten helt nyt karrosseri kommer den sportslige karakter ved Audi A4 Limousine nu til sin ret mere end nogensinde før: Den fremstår dynamisk og kraftfuld og samtidig attraktiv og æstetisk. En funktionelt indrettet kabine af høj kvalitet, innovative teknologier inden for digitalisering, infotainment og førerassistentsystemer og kraftfulde motorer fuldender den samlede pakke.

Audi A4 Limousine Prestige

Audi A4 Limousine er et mesterstykke i nye innovationer og avanceret teknologi. Med vores kampagnemodel, Prestige, får du bl.a. Assistentpakke Tour, Audi virtual cockpit plus, multifunktionslæderrat plus, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, Audi phone box light med induktiv opladning af din telefon og meget mere.

Vi tilbyder derudover gode priser på udvalgt ekstraudstyr, som gør dig ekstra godt kørende for få ekstra midler. Du kan f.eks. tilkøbe Plus udstyrsversionen for 15.000 kr., hvor bilen så udstyres med LED for- og baglygter, komfortklimaanlæg i 3 zoner og pneumatisk lændestøtte med massagefunktion.

Find priser og udstyr i prislisten.

Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information.

Audi A4 Avant Prestige
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA4_L_191001.jpg
1920x1080_AA4_L_191001.jpg
  • På fronten skaber den kraftfulde singleframe-grill og de brede luftindtag en kraftfuld enhed.

  • Med sit næsten helt nye karrosseri ser Audi A4 Limousine mere sportslig ud end nogensinde før.

  • Designmæssige højdepunkter set fra siden: brede skærme, markante sidepaneler og store aluminiumsfælge.

  • Den kontrastfyldte diffusorflade inklusive trapezformede afgangsrør udgør en sportslige afslutning på bagenden.

  • Når det gælder motorerne (brændstofforbrug ved blandet kørsel: 14,7-20,4 km/l, CO₂-emissioner ved blandet kørsel: 125-155 g/km), kan du vælge mellem tre benzin- og to dieselvarianter.

  • I Audi A4 Limousine kan du nyde godt af hjælpen fra forskellige førerassistentsystemer, der fås som ekstraudstyr.

  • Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) omfatter et dynamisk lysdesign og det dynamiske blinklys.

  • Kabinen i Audi A4 Limousine byder på masser af plads og features som ambientebelysningspakken, der fås som ekstraudstyr.

  • Du kan fortsætte dit normale digitale liv i Audi A4 Limousine takket være banebrydende teknologier som fx MMI Navigation plus med MMI touch.

Rummelig og af høj kvalitet – kabinen

I kabinen i Audi A4 Limousine vil du opleve imponerende pladsforhold og en indretning af elementerne, der er designet til at maksimere lysforholdene og pladsen. Eksempelvis understreger det gennemgående luftdysepanel bilens bredde, mens en kromliste over panelet skaber et eksklusivt præg. Et stort opbevaringsrum i midterkonsollen byder på praktisk opbevaringsplads. Det standardmonterede kabinelys omfatter læselamper, som du kan betjene sensorisk foran. Med en af ambientebelysningspakkerne (ekstraudstyr) kan du skabe en ekstra behagelig atmosfære. En særlig detalje ved Audi A4 Limousine er vores modulopbyggede udstyrslinjekoncept. Det giver dig større fleksibilitet i forbindelse med konfigurationen – så du kan kombinere forskellige designpakker både indvendigt og udvendigt.

Audi A4 Saloon

Banebrydende teknologier

Takket være et intuitivt betjeningskoncept med touchfunktion og naturlig sproginteraktion er Audi A4 Limousine meget nem at betjene. Når det gælder infotainment, kan du som ekstraudstyr vælge teknologier som fx den digitale instrumentenhed Audi virtual cockpit plus. Det 12,3” display lige foran dig viser vigtige funktioner tydeligt og i full-HD-opløsning, inklusive hastigheden og omdr./min. Ekstraudstyrsdetaljer som fx Audi connect Nøgle¹ og Audi phone box¹ integrerer din smartphone i bilen.

Audi A4 Saloon
Yderligere information om betjeningskoncept og infotainment

Kraftfulde motorer

Vi tilbyder forskellige motorvarianter til Audi A4 Limousine. Du kan få den benzindrevne 2.0 TFSI med 150 hk, 190 hk eller 245 hk. Sidstnævnte variant omfatter ultra-teknologien, som aktiverer quattro-firehjulstrækket i løbet af nogle få millisekunder, når kørselssituationen kræver det, og sikrer optimalt vejgreb og optimal køredynamik. Den dieseldrevne 2.0 TDI yder 190 hk, mens den større 3.0 TDI yder 231 hk. Nogle af disse motorvarianter er udstyret med et 12-volts mildhybridsystem med en remstartergenerator og et litium-ion-batteri. Denne teknologi giver eksempelvis mulighed for at standse motoren under kørsel – den såkaldte rullefunktion. Det vil reducere brændstofforbruget.

Audi A4 Saloon

Assistance i baggrunden

Du kan nyde godt af hjælpen fra førerassistentsystemerne⁵, når du kører i din Audi A4 Limousine. Du kan som ekstraudstyr vælge mellem forkonfigurerede pakker med forskelligt fokus, som fx assistentpakken By. Den kombinerer systemer til bykørsel, inklusive parkeringshjælp plus og bakkamera. Udstigningsadvarslen, som også er en del af denne pakke, kan registrere trafikanter, der nærmer sig bagfra, og om nødvendigt advare dig mod at åbne døren med et LED-signal. Audi A4 Limousine er som standard udstyret med Audi pre sense city, som kan advare dig både optisk og akustisk mod en forestående kollision ved en hastighed på op til 85 km/h med mulighed for vibration i bremsepedalen.

Funktionelt og markant – lyset

En anden visuel detalje ved Audi A4 Limousine er dens progressive lysdesign. Standardudstyret omfatter forlygter med LED-teknologi. De sikrer en oplysning i dagslyskvalitet, straks efter at lyset er blevet tændt. Som ekstraudstyr kan du vælge Matrix-LED-forlygterne med dynamisk lys og dynamisk blinklys. Matrix-LED-teknologien kombinerer et kamerasystem med LED-lyskilder og præcis optik. Det gør det muligt for systemet at afblænde modkørende køretøjer, mens de øvrige områder af vejen er lyst godt op. Når du låser bilen op eller låser den, viser forlygterne et imponerende lysshow. Bagpå fås LED-lygterne også med det imponerende lysshow og dynamisk blinklys som ekstraudstyr.

Audi A4 Saloon

Mere information