Audi A4 Limousine priser og modeller | Klik her >
Audi A4 Limousine set bagfra

A4 Limousine

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi A4 Limousine set forfra

Et statement omkring sportslighed

Takket være det progressive design med frontens skarpe look og den karakteristiske bagende kommer den sportslige karakter ved Audi A4 Limousine nu til sin ret mere end nogensinde før.

Individuelt look

Audi A4 Limousine står for sportslighed, følelser og prestige. Disse karaktertræk er synlige fra alle vinkler takket være fokus på de dynamiske quattro-elementer og harmoniske proportioner. Et kig på bilen fra siden henleder straks opmærksomheden på fælgene og på de brede hjulkapsler og de iøjnefaldende panellister.

Sportslige detaljer

Med S line competition plus (ekstraudstyr) kan du fremhæve din Audi A4 Limousines sportslighed og eksklusivitet. Den omfatter S line-eksteriørpakken og sort optikpakke plus med Audi ringe foran og bagpå og modellogo bagpå i sort, kølergrill i mat titaniumsort, spoilerliste under kølergrillen i sort højglans, sidepanellister i sort højglans og sportslig hækspoiler i sort højglans. Den omfatter også højglanspolerede³ Audi Sport²-alufælge i 5-eget V-stjernedesign i mat titaniumgrå, som fås med rødlakerede bremsekalibre foran og bagpå. Folien med “Audi ringene” på bagdørene og tagkuplen i brillantsort (ekstraudstyr) fuldender det samlede indtryk.

Audi A4 Limousine set skråt bagfra

Generøst og førsteklasses – interiøret

Indvendigt understreges bilens bredde af detaljer som fx den ubrudte ventilationsliste, og over den tilfører en kromliste en særlig eksklusivitet.

Assistance i baggrunden

Mens du kører i din Audi A4 Limousine, kan du få hjælp af førerassistentsystemerne⁵, der fås som ekstraudstyr – fx assistentpakken City. Den kombinerer systemer, der er beregnet til at hjælpe dig ved bykørsel, inklusive parkeringshjælp plus⁵ og bakkamera⁵.

Audi A4 Limousine set fra siden

Løsninger skræddersyet til dig

Med Audi Original Tilbehør får du masser af muligheder for at tilføre endnu flere facetter til din Audi A4. Drag fordel af skræddersyede løsninger med fascinerende design og stor funktionalitet.

Audi A4 Limousine med Audi Original Tilbehør

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

myAudi App
Audi A4 Avant

Audi A4 Avant

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Fra Audi Sport GmbH.
3
Glanspolerede, polerede eller delvis polerede aluminiumsfælge bør ikke anvendes under vinterlige vejforhold. Fælgenes overflade har af fremstillingsmæssige årsager ikke tilstrækkelig korrosionsbeskyttelse og kan blive permanent beskadiget af vejsalt eller lignende.
4
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
5
Bemærk: Systemerne fungerer kun inden for de systemmæssige grænser og som en hjælp til føreren. Føreren er fortsat altid ansvarlig for at føre bilen og skal hele tiden være opmærksom.