Audi A5 Sportback priser og modeller | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi A5 Sportback in der Seitenansicht

A5 Sportback

Sportslig og familievenlig.
Audi A5 Sportback.

Med Audi A5 Sportback skiller du dig ud fra mængden. For nye elementer i designsproget giver den familievenlige femdørs bil endnu mere dybde og bredde. Derudover byder den på banebrydende teknologier som Audi Matrix-LED-forlygter (ekstraudstyr) og omfattende infotainmentudstyr.

Audi A5 Sportback Prestige

Enestående køregenskaber, høj komfort og lavt støjniveau. Det er bare nogle af de egenskaber, som kendetegner Audi A5 Sportback. Nu har vi givet den en ekstra indsprøjtning med bl.a. Assistentpakke kørsel med adaptiv fartpilot, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, bakkamera, Audi phone box light, Audi virtual cockpit plus og meget mere. Vi kalder den Audi A5 Sportback Prestige, og den er klar til at give dig et komfortabelt spark i hverdagen. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information.

Audi A5 Sportback fås med et Serviceabonnement, der dækker udgifter til service og reparationer, så du undgår uforudsete regninger. Læs mere på audi.dk/sr

Audi A5 Sportback Advanced Prestige

Design, som man forbløffes over – og kører i

Imponerende sportslighed – allerede før den første køretur og fra alle vinkler. Det kendetegner designsproget på den sportslige femdørs bil. Brede luftindtag og kromindlæg giver fronten ekstra skarphed. På siderne understreger de fremhævede paneler i midten dens sportslighed, mens de 20” støbte aluminiumsfælge (ekstraudstyr) iscenesættes af de fremhævede hjulkasser. Den brede bagende iscenesættes af det tværgående element i mat aluminiumssølv på diffusoren og trapezformede rørhaler. Derudover kan Audi A5 Sportback individualiseres med designpakkerne advanced og S line.

Diffusor und Endrohre des Audi A5 Sportback
Mere om lysdesign

Forbindelser?
Personligt og digitalt

Du kan nyde godt af den forbedrede talekvalitet ved telefonering og wireless charging med Audi phone box, der fås som ekstraudstyr. Du kan på komfortabel vis låse din Audi A5 Sportback eller låse den op med Audi connect Nøgle og din smartphone⁴ – endda uden bilnøgle.

Mann blickt auf seitlich geparkten Audi A5 Sportback

Kompromiser? Det er ikke nødvendigt

Mere end en storartet pladsfornemmelse: Takket være den store kabine byder Audi A5 Sportback på plads til familie og fritid ved bagsædet og i bagagerummet. Rent optisk understreges pladsfornemmelsen af de horisontalt udformede elementer i kabinen, midterkonsollen, dørbeklædningen i glasoptik og materialernes eksklusivitet. Og så får du ekstra muligheder for individualisering med Audi design selection i okapibrun og S line-designpakken. Og sidst, men ikke mindst, giver det moderne infotainmentudstyr og LED-ambientebelysningen (ekstraudstyr) kabinen i Audi A5 Sportback sin progressive elegance.

Innenraum im Audi A5 Sportback

Den bedste kørestil? Afveksling

Den dynamiske styring i Audi A5 Sportback tilpasser styreudvekslingen og servokraften til bilens hastighed og overfører dermed uimodståelig sportslighed og forøget kørekomfort direkte til vejbanen. Og for at opnå en kørefornemmelse præcis efter dine forestillinger kan du frit tilpasse kørestilen med Audi drive select og indstillingerne dynamic, comfort, auto, individual og efficiency. Derudover kan man til nogle af TFSI- og TDI-motorerne med en ydelse fra 163 hk tilvælge quattro-firehjulstrækket med ultra-teknologi, som med en situationstilpasset fordeling af trækkraften sikrer øget dynamik og effektivitet under kørslen. 12 V-mildhybridsystemet, som er monteret i de fleste af de kraftfulde motorer, understøtter også effektiviteten.

Fahrdynamischer Schuss des Audi A5 Sportback

Mere information