Audi A5 Sportback priser og modeller | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 161–136 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 17,2–15,9 km/l


Audi A5 Sportback forfra

Sportslig og med plads til hele familien

Skil dig ud fra mængden med Audi A5 Sportback.

Sikkerhed er vigtigt for os

Sikkerheden i vores biler har altid haft højeste prioritet. Derfor bruger vi meget tid på at udvikle sikkerhedsløsninger og -assistenter, som gør vores biler sikre for både passagerer og medtrafikanter.

Audi A5 Sportback Euro NCAP

Audi A5 Sportback Euro NCAP-test

Alle vores biler er Euro NCAP-testet. Dette inkluderer også Audi A5 Sportback, som opnåede den højeste rating muligt: 5 ud af 5 stjerner. Du kan se den fulde testrapport fra Euro NCAP via linket herunder.

Skabt til at imponere – og til at køre

Store luftindtag og kromdekor giver fronten på denne sportslige 5-dørs bil kant. På siderne understreger mellemstore sideskørter bilens sportslighed, og de store hjulkasser fremhæver de 20” aluminiumsfælge (ekstraudstyr). En vandret liste i mat sølvfarvet aluminium på diffusoren og trapezformede afgangsrør styrker bagendens visuelle bredde. Desuden kan Audi A5 Sportback individualiseres med udstyrslinjerne advanced og S line.

Audi A5 Sportback forlygter

Godt oplyst: Matrix-LED-forlygter med Audi laserlys er tilgængelige som ekstraudstyr. Audi laserlys supplerer LED-fjernlyset ved høje hastigheder og øger sikkerheden og komforten markant i forhold til LED-lyset, fordi vejen forude oplyses næsten dobbelt så langt væk.

Kraftfuld dynamik

Teknologier som fx dynamisk styring (ekstraudstyr), der understøtter køredynamikken, sikrer sammen med de kraftfulde motorer en overbevisende køreoplevelse.

Kompromiser? Det er ikke nødvendigt

Takket være det generøse interiør er der masser af plads til bagage og familie i hhv. bagagerummet og på bagsædepladserne. Den rummelige følelse understreges visuelt af de horisontale designelementer i kabinen, den brugervenlige midterkonsol, dørbeklædningerne i sort højglans og materialerne i høj kvalitet. Og du kan skræddersy din bil endnu mere med udstyrslinjerne design selection-interiør og S line. Den topmoderne infotainmentplatform og ambientebelysningspakke plus (ekstraudstyr) fremhæver den progressive elegance i Audi A5 Sportback.

A5 Sportback Audi virtual Cockpit

Informationer lige i dit synsfelt: Audi virtual cockpit plus (ekstraudstyr) er ikke unødigt avanceret, og det byder på individualiserbar betjening, intuitiv brug af menuerne og førerorienterede visninger.

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen.

Functions on demand app

Mere information