Audi A5 Sportback > A5 > Audi

Audi A5 Sportback.
Innovativ, kraftfuld og fyldt med køreglæde.

Sportslighed og elegance kombineret på en funktionel måde: Audi A5 Sportback byder på sportslig avantgarde kombineret med den fremragende kabineplads i en sedan. Topmoderne teknologier og innovative assistentsystemer giver sikkerhed, så du kan koncentrere dig om at have det sjovt, mens du kører.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi A5 Sportback Prestige

Enestående køregenskaber, høj komfort og lavt støjniveau. Det er bare nogle af de egenskaber, som kendetegner Audi A5 Sportback. Nu har vi givet den en ekstra indsprøjtning med bl.a. MMI navigation, parkeringssensorer for og bag, midterarmlæn samt Audi sound system. Vi kalder den Audi A5 Sportback Prestige, og den er klar til at give dig et komfortabelt spark i hverdagen.

Priserne starter fra 520.000 kr. eller 5.295 kr./md. ved privatleasing. Beskatningspriserne starter fra 430.000 kr.

Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information.

Audi A5 Sportback Prestige
Mere om Audi A5 Sportback Prestige
Download alle
00:00 | 00:00
  • Dens kraftfuldt flydende silhuet giver den nye A5 Sportback et ægte æstetisk præg.

  • A5 Sportback kombinerer elegance med rummelig funktionalitet.

  • Skulderlinjens karakteristiske bølgeform er fremhævet endnu mere end på forgængermodellen og skaber et spil mellem lys og skygge.

  • Selv bagenden har meget præcise linjer, der afsluttes med den karakteristiske spoilerkant.

  • Audi Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) har en yderst adaptiv lysfordeling og et attraktivt design med stor genkendelsesværdi.

  • Panoramaglastaget (ekstraudstyr) kan åbnes komplet, så kabinen fyldes med lys.

  • Bang & Olufsen Sound System (ekstraudstyr) med 3D-lyd.

  • Som ekstraudstyr kan ambientebelysningen oplyse kabinen i 30 forskellige indstillelige farvetoner – med en passende iscenesættelse.

  • Audi A5 Sportback – udviklet med sjæl.

Komfortabelt pladsvidunder

Den rummelige A5 Sportbacks bagagerum har plads til op til 480 l bagage. Komfortabel af- og pålæsning sikres takket være den elektriske bagklap som standard, med sensorstyring som ekstraudstyr. En ekstra siddeplads i midten af bagsædet kan bestilles som ekstraudstyr.

Elegant og sportslig

Den bølgeformede skulderlinje giver A5 Sportback en emotionel elegance. Den er endda endnu mere udpræget end på forgængermodellen og har et tredimensionelt design. Resultatet er et spil mellem lys og skygge. De kraftfulde kurver over hjulkasserne understreger quattro-generne. Bagenden har en vandret, meget præcis designlinje. Den lange bagklap afsluttes med en karakteristisk kant.

Mere om eksteriør

Kompromiløst premium

Fra de ergonomisk udformede sportssæder til S line-sportslæderrattet (ekstraudstyr) i 3-eget design med multifunktion plus og flad bund og muligheden for at opfylde dine ønsker til interiøret – selv de mindste detaljer får højeste prioritet.

Læs mere om det individuelle interiør og Audi exclusive

Fremtiden i øjenhøjde

Hold kursen: Navigation, infotainment eller Audi connect-tjenester – Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) viser informationer, der er relevante for føreren, i to forskellige visninger. Med små eller store runde instrumenter. Som nemt kan styres med et tryk på en knap på rattet. Du kan integrere dine smartphonedata i bilen via Audi smartphone interface (ekstraudstyr).

Mere om infotainment og assistentsystemer

En kabine badet i dagslys

Panoramaglastaget (ekstraudstyr) kan åbnes komplet, så kabinen fyldes med lys.

A5 Sportback 2019