Audi RS 5 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >

Kraft fra to turboladere.
Audi RS 5 Sportback.

Audi RS 5 Sportback er mere end kun en sportslig bil: Oplev førsteklasses funktionalitet, komfort og dynamik. Imponerende RS-designelementer giver løfter om ultimativ sportslighed, som du uden problemer kan overføre til vejen med den kraftfulde 2,9-liters V6-motor med dobbelt turbolader og quattro-firehjulstræk.

High performance i billeder

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-7386_Felge-Keramikbbremse.jpg
1920x1080-7386_Felge-Keramikbbremse.jpg
  • 19" high-performance-bremsesystem (ekstraudstyr) med røde bremsekalibre.

  • Hæsblæsende præstationer og fremragende vejgreb.

  • Lynhurtig: Audi RS 5 Sportback accelererer fra 0-100 km/h på 3,9 sek.

  • Takket være RS-sportsundervognen, som er standardudstyr, ligger Audi RS 5 Sportback¹ helt strømlinet på vejen.

  • De eksklusive RS-designelementer vækker den rendyrkede kraft i Audi RS 5 Sportback til live.

  • En ægte sportsvogn med glimrende anvendelighed i dagligdagen; Audi RS 5 Sportback.

  • Med Audi RS 5 Sportback får du et overbevisende karrosserikoncept, som er et fremragende valg til arbejde, familie og fritid.

  • Fronten på Audi RS 5 Sportback domineres af den brede og flade singleframe med integreret rammeløs kølergrill.

  • Materialer i høj kvalitet, ambiente med alle kendetegn fra en RS-sportsvogn og masser af plads til individuel udfoldelse.

High performance i tal

Ydelse

331

kW

(450 hk)

Acceleration

3,9

sek.

0-100 km/t

Drejningsmoment

600

Nm

Maksimum

Front view Audi RS 5 Sportback

Med fremdriften i Audi RS 5 Sportback kommer alt i bakspejlet lynhurtigt til at se mindre ud. 2,9-liters V6 TFSI-motoren med dobbelt turbolader leverer hæsblæsende kraft under motorhjelmen. Med en ydelse på 450 hk og et drejningsmoment på 600 Nm kan du accelerere fra 0-100 km/t på 3,9 sek. Som standard er tophastigheden elektronisk begrænset til 250 km/h, men den kan som ekstraudstyr øges til 280 km/t. Det lyder da godt, gør det ikke? Det lyder endnu bedre med RS-sportsudstødningssystemet, der fås som ekstraudstyr.

Front view Audi RS 5 Sportback

Kraft og kontrol

Hurtige, selvsikre sprinter. Takket være det permanente quattro-firehjulstræk med sportsdifferentiale som ekstraudstyr og den sportsligt tilpassede 8-trins tiptronic-gearkasse med optimeret gearskifte. Skræddersy din egen køreoplevelse med køredynamiksystemet Audi drive select. Og oplev RS-sportsundervognen (standardudstyr), som får din Audi RS 5 Sportback til at klæbe sig til vejen. Endnu mere dynamiske egenskaber i sving og endnu bedre retningsstabilitet takket være RS-sportsundervogn plus med Dynamic Ride Control (DRC), der fås som ekstraudstyr.

Das Audi RS 5 Coupé in einer dynamischen Vorbeifahrt in einem Parkhaus

Dagligdagen har aldrig før været så sportslig

Har du nogensinde transporteret en cykel med en ægte sportsvogn? Eller ski og snowboards? Det kan du med Audi RS 5 Sportback. Takket være det store bagagerum, bagsædet, som kan klappes helt eller delvist ned, og en flad bagagerumsbund. Et overbevisende karrosserikoncept, som er et fremragende valg til arbejde, familie og fritid.

Audi RS 5 Coupé

Mere information