Audi RS 5 Sportback > A5 > Audi
 • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi RS 5 Sportback

RS 5 Sportback

Stærk og elegant.
Audi RS 5 Sportback.

Kraft som en højtydende model fra Audi Sport, konturer som en dynamisk coupé, praktiske egenskaber som en 5-dørs bil – oplev Audi RS 5 Sportback.

Download alle
00:00 | 00:00
 • I sin helhed imponerer Audi RS 5 Sportback med sin sportslige coupé-silhuet.

 • High performance i en serieproduceret model: Audi RS 5 Sportback.

 • Fra siden ser man de særdeles iøjnefaldende linjer.

 • Imponerende: Den store singleframe-kølergrill og luftindtagene på frontens sider udgør en designmæssig enhed.

 • Audi RS 5 Sportback er en højtydende model fra Audi Sport-produktporteføljen.

 • Som ekstraudstyr kan du vælge 20”-fælge.

 • Kabinen udstråler høj kvalitet med de mange kulfiberoverflader.

 • Du kan tilføre lidt farve til interiøret i Audi RS 5 Sportback med en Audi exclusive-designpakke i sonomagrøn (ekstraudstyr).

 • Fascinerende farve: Som udvendig lakfarve tilbyder vi den eksklusive metallak sonomagrøn.

 • Bilens natur ligger i navnet: Audi RS 5 Sportback.

Imponerende tal

331

kW (450 hk)

Ydelse

3,9

sek.

Acceleration 0-100 km/h

280

km/h

Tophastighed (ekstraudstyr)

Dobbelt trykladning

Meget bil og masser af kraft: Med Audi RS 5 Sportback får du både en rummelig hverdagsbil og en ægte sportsvogn. 2,9-liters V6-motoren med to turboladere garanterer kørepræstationer i topklasse (brændstofforbrug ved blandet kørsel: xx,x km/l, CO₂ emissioner ved blandet kørsel: xxx g/km). Takket være 450 hk og et drejningsmoment på 600 Nm kan Audi RS 5 Sportback accelerere fra 0-100 km/h på kun 3,9 sek. Som standard er tophastigheden elektronisk begrænset til 250 km/h, men den kan som ekstraudstyr øges til 280 km/h.

Fokus på sportslighed

Det permanente quattro-firehjulstræk og den sportslige 8-trins tiptronic-gearkasse med optimerede skiftetider bidrager til Audi RS 5 Sportbacks evner som sprinter. Med køredynamiksystemet Audi drive select kan du selv skabe din personlige køreoplevelse. De forskellige indstillinger påvirker bilens teknologier som eksempelvis reguleringen af spjældet i RS-udstødningssystemet. Takket være RS-sportsundervognen, som er standardudstyr, er Audi RS 5 Sportback helt strømlinet. Som ekstraudstyr tilbyder vi fx keramiske bremser og dynamisk styring med RS-specifik indstilling.

technique Audi RS 5 Sportback
Mere om køredynamik

Et rent blikfang

Uanset hvilken side du ser Audi RS 5 Sportback fra, overbeviser den med sin sportslige karakter. Foran dominerer den brede og flade singleframe-kølergrill, massive luftindtag med RS-specifikt bikubedesign og frontspoileren med quattro-logo. Som standardudstyr overfører Audi RS 5 Sportback sin kraft til vejen via 19”-fælge, og 20”-fælge fås som ekstraudstyr. Hvad angår lakeringen, byder vi på den eksklusive metallak sonomagrøn. De dynamiske features fuldendes af den RS-specifikke diffusor, RS-udstødningssystemet med ovale afgangsrør og en spoilerkant.

Der Audi RS 5 Sportback ist ein Hingucker
Mere om det udvendige design

Dit kongerige

Det veldesignede interiør i Audi RS 5 Sportback får dig til at føle dig hjemme, men mange af detaljerne udtrykker også bilens sportslige karakter. RS-sportssæderne i læder af typen Feinnappa med diamantformede syninger som ekstraudstyr giver stabil støtte. RS-multifunktionssportslæderrattet med flad bund giver dig godt greb om tingene. RS-logo på sæderne, rattet, dørpanelerne og gearvælgeren i midterkonsollen minder dig om det: Du sidder i en model fra Audi Sport.

Mere om det indvendige design

Se, og bliv set

Nyd progressiv lysteknologi i Audi RS 5 Sportback: Audi Matrix-LED-forlygter (ekstraudstyr) med RS-specifikt design sætte nye teknologiske standarder og gør din hverdag nemmere. Det er ikke længere nødvendigt at blænde op og ned mellem fjernlys og nærlys. En styreenhed tænder og slukker separate dioder og reagerer dermed på enhver kørselssituation.

Frontscheinwerfer des Audi RS 5 Sportback

Sæt dig ind i bilen!

Få en plads i fremtiden allerede i dag. I Audi RS 5 Sportback kan du forvente elegante materialer, hightech-instrumenter og naturligvis rendyrket kraftudfoldelse.

Die offene Fahrertür des Audi RS 5 Sportback