Audi RS Q8 priser og modeller | SUV-coupé | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
RS Q8

RS Q8

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi RS Q8
High performance i tal

Ydelse

441

kW

(600 hk)

Acceleration

3.8

sek.

0 til 100 km/t

Drejningsmoment

800

Nm

Maksimum

Audi RS Q8

Skift interiør grundfarve
Skift interiør kontrastfarve
Skift farve på syninger
Skift eksteriør farve

Begejstring med et tryk på en knap

Følg din trang: Med Audi RS Q8 kan du gøre det med en hidtil uset selvsikkerhed. Den 4,0-liters V8-TFSI-motor med 600 hk og et maksimalt drejningsmoment på 800 Nm i kombination med det permanente quattro-firehjulstræk og den 8-trins tiptronic leverer rendyrket dynamik. Men den byder også på effektivitet. Med et 48 V mildhybridsystem for effektiv kørsel og cylinder on demand-teknologi, som kan frakoble fire cylindre.

Audi RS Q8

Den intelligente måde til at overføre den voldsomme kraft til vejbanen

Skil dig ud – markant. Ved hjælp af Audi RS Q8 med det legendariske quattro-firehjulstræk med sportsdifferentiale (ekstraudstyr) med hjulselektiv kraftfordeling. Og understøttet af den standardmonterede adaptive air suspension sport med RS-karakteristisk opsætning sammen med den standardmonterede firehjulsstyring, som giver adræt respons og høj kørselsstabilitet. Den elektromekaniske krængningsstabilisering (ekstraudstyr) forbedrer også de dynamiske køreegenskaber, især i sving. Du kan ændre bilens karakteristik via Audi drive select ved at trykke på RS MODE-knappen på rattet. Som tilvalg kan du hæve tophastigheden fra 250 km/h til 305 km/h.

Mere om køredynamik

Konsekvent hele vejen igennem: interiøret

Du ved, i hvilken retning du skal – og der er ikke noget, der afholder dig fra det. Audi RS Q8 er også tro mod sin dynamiske karakter med det klare design i interiøret. Det slanke instrumentpanel og de stærkt horisontale linjer skaber en fornemmelse af rummelighed. Den brede, symmetrisk designede midterkonsol er et vigtigt designelement med indfatning i mat kulfiber i designet Köper. De standardmonterede sportssæder i sort læder-/Alcantara-kombination med RS-brodering giver stabil sidestøtte selv ved udfordrende kørsel. Som ekstraudstyr kan man også vælge perforerede RS-sportssæder foran i læder af typen Valcona med bikubeformede syninger. RS-designpakkerne i grå eller rød, kombinationen af læder og Alcantara med kontrastsyninger for en endnu mere sportslig atmosfære går helt ned i mindste detalje.

Se. Rør. Oplev

Kabinen i Audi RS Q8 er udstyret med en række digitale teknologier, som understøtter dig på forskellige måder på alle køreture. De RS-specifikke visninger i det standardmonterede Audi virtual cockpit informerer dig om drejningsmoment, power, acceleration, rundetider og g-kræfter afhængigt af dine ønsker.

Performance møder anvendelighed i dagligdagen

Audi RS Q8 er åben over for mange muligheder. Ud over dens forrygende præstationer er den også anvendelig i dagligdagen. Endda endnu mere med sæderne klappet frem, så bagagerumsvolumenen øges helt op til 1.755 l. Og så kan det tredelte bagsæde også som standard forskydes i længderetningen.

Mere information