Audi RS Q8 priser og modeller | SUV-coupé | Klik her >
Audi RS Q8

RS Q8

En performance af dimensioner.
Audi RS Q8.

Den mest kraftfulde SUV-coupé fra Audi Sport: Audi RS Q8 med 600 hk. Ud over sin RS-performance imponerer den også med en usædvanlig alsidighed – både når det gælder køreoplevelsen og designet.

High performance i billeder

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-ARSQ8_D_191007.jpg
1920x1080-ARSQ8_D_191007.jpg
  • Den ottekantede singleframe med RS-bikubegitter i højglans er et karakteristisk element på fronten.

  • Audi RS Q8 er den mest kraftfulde SUV-coupé fra Audi Sport.

  • Den store glasflade til panoramaglastaget (ekstraudstyr) lukker mere lys ind i kabinen i Audi RS Q8.

  • De mørkttonede RS-Matrix-LED-forlygter (ekstraudstyr) oplyser vejen for dig.

  • Taglinjen, der falder hen mod bagenden, understreger bilens sportslige karakter.

  • Fås som ekstraudstyr: 23” aluminiumsfælge i 5-Y-eget rotordesign og keramiske bremser.

  • Takket være den store bagagerumskapacitet på op til 1.755 l er Audi RS Q8¹ fuldt ud anvendelig i dagligdagen.

  • Det imponerende interiør er udført i konsekvent RS-design.

  • RS-specifikke visninger i det standardmonterede Audi virtual cockpit informerer dig om de vigtigste af bilens funktioner.

High performance i tal

Ydelse

441

kW

(600 hk)

Acceleration

3.8

sek.

0 to 100 km/t

Drejningsmoment

800

Nm

Maksimum

Begejstring med et tryk på en knap

Følg din trang: Med Audi RS Q8 kan du gøre det med en hidtil uset selvsikkerhed. Den 4,0-liters V8-TFSI-motor med 600 hk og et maksimalt drejningsmoment på 800 Nm i kombination med det permanente quattro-firehjulstræk og den 8-trins tiptronic leverer rendyrket dynamik. Men den byder også på effektivitet. Med et 48 V mildhybridsystem for effektiv kørsel og cylinder on demand-teknologi, som kan frakoble fire cylindre.

Dynamic rear view Audi RS Q8

Dynamic front view Audi RS Q8

Den intelligente måde til at overføre den voldsomme kraft til vejbanen

Skil dig ud – markant. Ved hjælp af Audi RS Q8 med det legendariske quattro-firehjulstræk med sportsdifferentiale (ekstraudstyr) med hjulselektiv kraftfordeling. Og understøttet af den standardmonterede adaptive air suspension sport med RS-karakteristisk opsætning sammen med den standardmonterede firehjulsstyring, som giver adræt respons og høj kørselsstabilitet. Den elektromekaniske krængningsstabilisering (ekstraudstyr) forbedrer også de dynamiske køreegenskaber, især i sving. Du kan ændre bilens karakteristik via Audi drive select ved at trykke på RS MODE-knappen på rattet. Som tilvalg kan du hæve tophastigheden fra 250 km/h til 305 km/h.

Dynamic front view Audi RS Q8
Mere om køredynamik
Mere om individualisering

Konsekvent hele vejen igennem:
interiøret

Du ved, i hvilken retning du skal – og der er ikke noget, der afholder dig fra det. Audi RS Q8 er også tro mod sin dynamiske karakter med det klare design i interiøret. Det slanke instrumentpanel og de stærkt horisontale linjer skaber en fornemmelse af rummelighed. Den brede, symmetrisk designede midterkonsol er et vigtigt designelement med indfatning i mat kulfiber i designet Köper. De standardmonterede sportssæder i sort læder-/Alcantara-kombination med RS-brodering giver stabil sidestøtte selv ved udfordrende kørsel. Som ekstraudstyr kan man også vælge perforerede RS-sportssæder foran i læder af typen Valcona med bikubeformede syninger. RS-designpakkerne i grå eller rød, kombinationen af læder og Alcantara med kontrastsyninger for en endnu mere sportslig atmosfære går helt ned i mindste detalje.

Se. Rør. Oplev

Kabinen i Audi RS Q8 er udstyret med en række digitale teknologier, som understøtter dig på forskellige måder på alle køreture. De RS-specifikke visninger i det standardmonterede Audi virtual cockpit informerer dig om drejningsmoment, power, acceleration, rundetider og g-kræfter afhængigt af dine ønsker.

Performance møder anvendelighed i dagligdagen

Audi RS Q8 er åben over for mange muligheder. Ud over dens forrygende præstationer er den også anvendelig i dagligdagen. Endda endnu mere med sæderne klappet frem, så bagagerumsvolumenen øges helt op til 1.755 l. Og så kan det tredelte bagsæde også som standard forskydes i længderetningen.