Audi Advantage Club | En fordelsklub for Audi-kunder >

Audi Advantage Club

 • Audi_Advantage_Club_1920x600.jpg
Audi_Advantage_Club_1920x600.jpg

Audi Advantage Club.
En fordelsklub for Audi-kunder.

Audi Advantage Club er for dig der vil nyde godt af alle de fordele, du som Audi-kunde får adgang til - og som tilføjer endnu mere værdi til både dig og din Audi. Du får f.eks. adgang til et fordelagtigt Service- og Reparationsabonnement, attraktive forsikringer gennem If forsikring samt adgang til unikke features gennem mitAudi-appen.

Herunder kan du klikke dig videre til de forskellige Club-fordele, hvor du kan læse mere om, hvad hvert enkelt område kan betyde for dig og din bil.

 • 320x160_ANSCLUSSGARANT_11_Fin_Audi39L_2.jpg
  Audi Forsikring

  Kom godt fra start med én af markedets bedste bilforsikringer til din Audi. Vi tilbyder Audi Forsikring i samarbejde med Alm. Brand. Du får en række fordele, når du tegner en Audi Forsikring i forbindelse med køb, leasing eller finansiering af en ny bil hos en af vores forhandlere

  Læs mere
 • Forsikring 320x160.jpg
  Audi Finansiering

  Fast eller variabel rente? Hvor lang løbetid? Hvor meget i udbetaling? Og ydelse? Der kan være mange ting at tage stilling til, når det kommer til finanseringen af din drømmebil. Hos Audi har vi mange muligheder, og du kan få et fordelagtigt finansieringstilbud hos din Audi partner.

  Beregn
 • Service og Reparationsaftale 320x160.png
  Serviceabonnementer

  Din Audi er bygget til at holde i mange år. Men selv for en Audi kan det ikke undgås, at olie skal skiftes, dele bliver slidt og skal udskiftes eller repareres, efterhånden som din bil bliver ældre. Den slags kan ofte komme som en overraskelse, der griber forstyrrende ind i privatøkonomien. Med oprettelse af et af vores serviceabonnementer, har du færre bekymringer, når din Audi skal til service. Og du er altid sikret, at din Audi er i de bedste hænder.

  Læs mere
 • audi-service-vej-hjaelp.png
  Audi Vejhjælp

  Som Audi-ejer har du adgang til en unik service, der har til formål at holde dig og din Audi kørende så problemfrit som muligt. Din Audi hører til blandt de mest pålidelige biler, men skulle det alligevel ske, at bilen går i stå, kan du helt gratis trække på Audi Vejhjælp, som rykker ud med hjælp 24 timer i døgnet både i Danmark og i udlandet.

  Læs mere
 • 320x160_AA6_TFSIe_191008_02_72dpi.jpg
  mitAudi

  mitAudi er en helt ny teknologi, der kan forbinde din bil og din smartphone – helt gratis. Med systemet kan du, blandt andet, altid hurtigt og nemt kontakte din nærmeste Audi Servicepartner og altid være opdateret om din bils tilstand. Næste gang du alligevel besøger din autoriserede Audi Servicepartner, kan du få installeret stikket i din Audi ganske gratis.

  Læs mere
 • audi-service-myaudi.png
  MyAudi

  MyAudi er portalen der giver dig mulighed for at udnytte alle funktionerne fra Audi Connect. Audi Connect omfatter infotainment- underholdningsfunktioner og giver et helt nyt niveau af komfort og køreglæde.

  Læs mere