Audi RS 3 Limousine priser og modeller | Klik her >

RS 3 Limousine

Audi RS 3 Limousine - sporty, elegant og kraftfuld

Den nye 2.5 TFSI-motor har en ydelse på 400 hk – 33 hk mere end forgængeren. Den kompakte RS-model sprinter fra 0-100 km/t på blot 4,1 sek. Den har en tophastighed på 250 km/t, og som tilvalg øger Audi den elektronisk begrænsede tophastighed til 280 km/t. Den nye topatlet i det kompakte segment viser også sin sportslige karakter rent visuelt.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Galleri

Download alle
00:00 | 00:00
1400px_ARS3_161002_2.jpg

Sportslighed, vejgreb og køresikkerhed i topklasse

Den lynhurtige 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse S tronic overfører kræfterne fra 2,5-liters TFSI-motoren til det permanente firehjulstræk quattro. Dens elektrohydrauliske lamelkobling fordeler trækkræfterne variabelt mellem akslerne. Den elektroniske regulering kombinerer suveræn stabilitet med masser af køreglæde. Jo mere sportslig køreturen er for føreren, desto hurtigere og oftere overføres broderparten af momentet til bagakslen. Resultatet er særdeles adrætte køreegenskaber.

quattro-drivlinjen er som standard integreret i køredynamiksystemet Audi drive select sammen med styretøjet, S tronic, motorstyringen og de aktiverbare udstødningsspjæld. Føreren kan variere arbejdsprincippet for komponenterne med indstillingerne comfort, auto og dynamic. Det samme gælder for RS-sportsundervogn plus (ekstraudstyr) med adaptiv støddæmperregulering. Den emotionelle køreoplevelse forstærkes af den 5-cylindrede motors enestående lyd. Lyden opstår med den skiftevise tænding af cylindre, der er placeret lige ved siden af hinanden og langt fra hinanden. Lyden kan justeres via Audi drive select.
Markant RS-design udvendigt ...

Den nye topatlet i det kompakte segment viser også sin sportslige karakter rent visuelt. Singleframen med tredimensionelt gitter i bikubestruktur har en quattro-modelbetegnelse forneden. Herunder er der en spoilerliste i hele frontens bredde, der går ud i sideluftindtagene. Her danner den små føringstragter, der har til formål at optimere luftstrømmen igennem hjulkasserne. LED-forlygter med en markant dagskørelyssignatur er standard, og som ekstraudstyr tilbyder Audi forlygter i Matrix-LED-teknologi.

... og indvendigt.

Kabinen, der er holdt i mørke toner, modtager som standard fører og passagerer med panellister med lys og RS 3-modelbetegnelse. Sportssæder i sort læder af typen Feinnappa med RS-logo i ryglænene er standard. Som ekstraudstyr man kan tilvælge mere konturerede RS-sportssæder med integrerede hovedstøtter. Ydermere er indtrækket syet i diamantmønster og perforeret farvemæssigt. RS-sportslæderrattet er med flad bund. Dekorindlæggene på instrumentpanel og døre giver den sportslige elegance en sidste finish.
1400px_ARS3_D_161001.jpg