Audi RS 4 Avant priser og modeller | Stationcar | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 229–218 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,9–10,4 km/l

Audi RS 4 Avant

Oplev accelerationen

En kombination af en high performance-sportsvogn og en funktionel familiebil: Audi RS 4 Avant². Performance er en attitude.

RS 4 Avant

1.600.913 kr.*

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel* 10,2 km/l

CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 223 g/km

Fortsæt konfiguration

Ydelse

331

kW

(450 hk)

Acceleration (0–100 km/t)

4,1

sek.

Drejningsmoment

600

Nm

Audi RS 4 Avant

MMI-skærm med Apple Music

Billede fra Audi A4 Limousine.

Audi RS 4 Avant bagagerum
Audi RS 4 Avant med Audi exclusive
Functions on Demand
Audi RS 6 Avant

Audi RS 6 Avant

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel*: 7,9–8,3 km/lCO₂-emissioner, ved blandet kørsel*: 288–276 g/km

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Brændstofforbrug ved blandet kørsel¹: 11,4 km/l; CO₂-emissioner ved blandet kørsel¹: 201 g/km Brændstofforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse.
3
På www.audi.com/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
4
Amazon Alexa og Amazon Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Integrering af Amazon Alexa er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Canada og Japan. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner.
5
Ikke i forbindelse med optikpakken i kulfiber/sort højglans eller Audi exclusive bronze-optikpakken.
6
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
7
Dinamica-mikrofiberstof er et åndbart mikrofibermateriale, som er fremstillet ved hjælp af en andel af genanvendte polyesterfibre og bearbejdet PET.
8
Alcantara er et ikke-vævet mikrofiberstof.
9
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
10
Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.