Audi RS 4 Avant | Find priser eller book en prøvetur > A4 > Audi
 • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi RS 4 Avant verbindet Performance mit Alltagstauglichkeit.

RS 4 Avant

Audi RS 4 Avant.
Fascinerende, kraftfuld og fyldt med køreglæde

Allerede i 4. generation forener RS 4 Avant hk-ydelsens kraftfulde præstationer med funktionelle pladsforhold og begejstrer med det RS-typiske formsprog. Fra Audi singleframe-kølergrillen med bikubestruktur og RS4-logo over den muskuløse linjeføring med bredere hjulkasser til RS-sportsudstødningssystemet (ekstraudstyr) med store, ovale afgangsrør: Hver eneste detalje udtrykker klart og tydeligt sportslighed og skaber samtidig nok plads til hverdagens udfordringer.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Audi RS 4 Avant er A4-modelrækkens sportslige frontløber og køredynamiske højdepunkt. Med sin kraftfulde atletik indleder den en ny RS-designæra.

 • Fra de brede hjulkasser, paneler og den atletiske linjeføring til den markante RS-tagkantspoiler – Audi RS 4 Avant kan ikke løbe fra sine motorsportsgener.

 • Maskulin, sportslig og suveræn: RS-frontstødfangerne med fremtrædende Audi singleframe i bikubestruktur i sort højglans og helstøbt pynteramme i mat aluminiumslook.

 • Den nye Audi RS 4 Avant fremstår også dynamisk, selv når den holder stille. Bilen har en enestående kombination af hverdagsanvendelighed og et markant RS-designsprog, der nu imponerer i 4. generation.

 • Hver detalje er i lige høj grad en bekendelse til sportslighed og funktionalitet. Som tilvalg kan du sætte yderligere præg på bilen. Fx med kulfiberoptikpakken, der fremhæver front- og hækspoileren, dørlisterne og hækdiffusoren.

 • Fra den markante RS-tagkantspoiler og den meget fremhævede diffusorindsats til RS-sportsudstødningsanlægget (ekstraudstyr) med store, ovale afgangsrør i sort højglans – enhver vil huske bagenden af Audi RS 4 Avant, når den stryger af sted.

 • Perforeret læder, RS-logo og kontrastsyninger: RS-sportslæderrattet med flad bund i 3-eget design med multifunktion plus skaber den perfekte balance mellem præstation og præcision.

 • Audi RS 4 Avant kombinerer funktionalitet med præstation på højeste niveau. RS-sportssæderne foran sætter prikken over i’et i forhold til den racerbilsatmosfære, du vil opleve i bilen. Deres markante sidestykker giver en sikker støtte i sving. Som ekstraudstyr fås de i eksklusivt læder af typen Feinnappa med diamantformede syninger og kontrastfarvede syninger. Eksklusive dekorindlæg, lige fra aluminium i designet Race til kulfiber (ekstraudstyr), gør følelsen af at sidde i en hverdagsanvendelig sportsvogn perfekt.

 • Audi RS 4 Avants selvsikre fremtoning forstærkes af de 20" smedede aluminiumsfælge i 5-eget dobbelt Edge-design i antracitsort højglans. De lakerede bremsesadler i rød højglans (ekstraudstyr) fremhæver de atletiske egenskaber.

 • Med den nye Audi RS 4 Avant gør en enestående symbiose af performance og design sit indtog i din hverdag.

RS 4 Avant – specifikationer

250

km/t

Tophastighed elektronisk begrænset

280

km/t

Tophastighed (ekstraudstyr) elektronisk begrænset

4,1

Sek.

Fra 0 til 100 km/t

Mere om drivlinjen
Mere om forlygterne
Die serienmäßige RS-Hochleistungsbremsanlage bringt den Audi RS 4 Avant besonders schnell zum Stehen.

Begejstrer hurtigt. Bremser endnu hurtigere.

Audi RS 4 Avants selvsikre fremtoning forstærkes af de 20" smedede aluminiumsfælge i 5-eget dobbelt Edge-design i antracitsort højglans. De lakerede bremsesadler i rød højglans (ekstraudstyr) fremhæver de atletiske egenskaber.

Mere om interiøret