Audi RS 4 Avant priser og modeller | Stationcar | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg

Funktionel high performance.
Audi RS 4 Avant.

Er en sportsvogns high performance og en familiebils funktionalitet to ting, der udelukker hinanden? Overhovedet ikke. Det er Audi RS 4 Avant et bevis på. Bilens ukonventionelle design og kompromisløse silhuet viser med al tydelighed, at her er sportslighed på programmet. Derfor er Audi RS 4 Avant den ideelle bil til progressive familier.

High performance i billeder

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-ARS4_191008.jpg
1920x1080-ARS4_191008.jpg
  • Panoramaglastaget, der er ekstraudstyr, lader lyset strømme ind i kabinen i Audi RS 4 Avant¹. Samtidig beskytter det tonede glas mod for kraftig solindstråling.

  • Den stilede karrosseriform gør Audi RS 4 Avant til et sandt blikfang og en bil for familier med en adrenalinpræget livsstil.

  • 2,9-liters-V6-TFSI-motoren yder 450 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 600 Nm.

  • I Audi RS 4 Avant er der ingen, der med det samme spørger ”hvornår er vi der?”. Bilen accelererer fra 0 til 100 km/h på 4,1 sek.

  • På den RS-typiske front på Audi RS 4 Avant tager det selvstændige design af matrix-LED-forlygterne med tonede blænder (ekstraudstyr) kegler.

  • Hvis du vægter køreglæde højt, så er du på rette vej med Audi RS 4 Avant¹. Med bilens high performance og design er den din ideelle ledsager.

  • Med sine bredere hjulkasser og det nye hjuldesign understreger Audi RS 4 Avant sin sportslighed.

  • En bagagerumsvolumen på 495 l i Audi RS 4 Avant er nok til både stor og små familieudflugter.

  • En eksklusiv kvalitetsfornemmelse og et førsteklasses look. Det får du med de standardmonterede RS-sportssæder foran i sort feinnappalæder med crescendorødt bikubeformet mønster i Audi RS 4 Avant.

High performance i tal

Ydelse

450

hk

(331 kW)

Acceleration

4,1

sek.

0-100 km/h

Drejningsmoment

600

Nm

Maksimalt

Fremdrift med fuld kraft

2,9-liters V6-TFSI-motoren i Audi RS 4 Avant forkæler med 450 hk og et maksimalt drejningsmoment på 600 Nm hele familien med rendyrket køreglæde. Bilen sprinter fra 0 til 100 km/h på 4,1 sek. Tophastigheden bliver nået ved 250 km/h – og med RS-dynamikpakken, der er ekstraudstyr, ligger den på 280 km/h. Det permanente quattro-firehjulstræk med sportsdifferentiale sørger i den forbindelse for et suverænt vejgreb og adrætte køreegenskaber.

Frontansicht Audi RS 4 Avant

Dynamisk køreoplevelse

RS-dynamikpakken (ekstraudstyr) i Audi RS 4 Avant får dig til at føle de fysiske grænser på din egen krop. Det sørger den dynamiske styring, quattro-firehjulstrækket med sportsdifferentiale og RS-sportsundervogn plus med Dynamic Ride Control (DRC) for. Køredynamiksystemet Audi drive select, der er standard, tilfører mange fascinerende facetter til køreoplevelsen, før motoren begrænses elektronisk ved 280 km/h. Og med det standardmonterede RS-bremsesystem med bremsesadler, der som ekstraudstyr fås i rød, eller keramiske RS-bremser med bremsesadler i grå, rød eller blå, der fås som tilvalg, bremser bilen også sikkert ned igen.

Dynamischer Seitenschuss des Audi RS 4 Avant

Et progressivt interiør
med plads til at udfolde sig

Audi RS 4 Avant imponerer både udvendigt og indvendigt med sin sportslige karakter. Den bliver understreget af det standardmonterede RS-sportskonturlæderrat med flad bund og multifunktion samt skiftekontakter af aluminium sammen med RS-sportssæderne foran i sort feinnappalæder med crescendorødt bikubeformet mønster. Og hvis du har lyst, har du mulighed for at tilføre bilen endnu mere karakter med RS-designpakken i rød eller understrege det stemningsfulde helhedsindtryk med konturambientelyspakken i flere farver (ekstraudstyr).

Cockpit des Audi RS 4 Avant
Mere om MMI-systemet

Stærk som en sportsvogn,
funktionel som en Avant

Nå du ser Audi RS 4 Avant forfra, vil tankerne helt uundgåeligt kun bevæge sig hen på køreglæde, ikke på familieanvendelighed. De tanker kommer først, når du betragter bilen nærmere. Under det muskuløse Avant-karrosseri har Audi RS 4 Avant al den plads, du har behov for til hverdagen med familien. Praktiske features som fx bagsædet, der som standard klappes frem i forholdet 40:20:40,skaber masser af bagageplads. Og for nemt at kunne læsse det kan du åbne bagklappen med komfortnøgle (ekstraudstyr) og sensorstyring med en fodbevægelse. En opbevarings- og bagagerumspakke, der fås som tilvalg, holder ligeledes orden i bagagerummet i samspil med skinnesystemet med fastgørelsessæt, der ligeledes er tilvalg.

Familie sitzt bei aufgeklappter Heckklappe im Kofferraum

Mere information