Audi RS 4 Avant priser og modeller | Stationcar | Klik her >

CO2-emissioner, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 229–218 g/km

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,9–10,4 km/l

Audi RS 4 Avant

Oplev accelerationen

En kombination af en high performance-sportsvogn og en funktionel familiebil: Audi RS 4 Avant². Performance er en attitude.

RS 4 Avant

1.604.015 kr.*

Blandet kørsel{*}: 10,2 km/l

CO₂-emissioner ved blandet kørsel{*}: 223 g/km

Skift eksteriør farve
Skift fælge
Fortsæt konfiguration

RS 4 Avant² i tal

Ydelse

331

kW

(450 hk)

Acceleration (0–100 km/t)

4,1

sek.

Drejningsmoment

600

Nm

Den ideelle bil til de progressive familier

Alle, der sætter pris på køreglæde, er på rette spor med Audi RS 4 Avant². Den høje ydelse og det eksklusive design gør den til den perfekte ledsager.

Audi RS 4 Avant forfra

En køreoplevelse med masser af power: Audi RS 4 Avant² har en tophastighed på 250 km/t – med RS dynamic-pakken er tophastigheden endda 280 km/t. Og det permanente quattro-firehjulstræk med sportsdifferentiale sikrer et fremragende vejgreb og adrætte køreegenskaber.

Muskuløst udvendigt design

Den markante RS-front med singleframe-grillen i bikubedesign samt den RS-specifikke front med dekorelementer udtrykker det muskuløse look på Audi RS 4 Avant². Bagpå giver den RS-specifikke stødfanger og den imponerende hækdiffusor et sportsligt udtryk. Fælgdesignet og de brede hjulkasser er detaljer, der begejstrer. Og det samme gælder RS-designpakkerne (ekstraudstyr) til interiøret i grå eller rød.

Audi RS 4 Avant

Progressivt interiør med plads til mere

I kabinen tilfører sportskonturlæderrattet (ekstraudstyr) i 3-eget design med multifunktion plus ekstra sportslig karakter. Og det samme gør sportssæder plus foran med læderindtræk af typen Feinnappa i sort med bikubeformede syninger i crescendorød.

Stream med integreret Apple Music¹⁰

Nyd den ultimative musikoplevelse i bilen med Apple Music¹. Du kan nemt streame over 90 millioner sange uden reklamer – direkte fra bilens integrerede skærm. Find din yndlingsmusik, og opdag ny musik, som du vil elske. Tune ind på tre globale live-radiostationer med kunstnere, der som værter afspiller nutidens hits, klassiske numre og country. Og få adgang til dit bibliotek, hvor du nemt kan søge efter kunstnere, sange, albums og playlister.

MMI-skærm med Apple Music

Billede fra Audi A4 Limousine.

Kraftfuld som en sportsvogn, funktionel som en Avant

Audi RS 4 Avant² har masser af opbevaringsplads som standard takket være bagsædesystemet, som kan klappes ned i forholdet 40:20:40. For at gøre det nemt at læsse bilen kan bagklappen åbnes med en fodbevægelse⁵ i forbindelse med komfortnøgle og sensorstyring (ekstraudstyr). For at holde bagagerummet ryddeligt tilbyder Audi en opbevarings- og bagagerumspakke som ekstraudstyr og et skinnesystem med fastgørelsessæt til last, som ligeledes er ekstraudstyr.

Audi RS 4 Avant bagagerum

Audi exclusive

En individuel bil, som matcher din personlighed. Med Audi exclusive⁶ har du en lang række muligheder for at konfigurere din nye RS 4 Avant² – inklusive bronze-optikpakken Audi exclusive.

Audi RS 4 Avant med Audi exclusive

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen⁹.

Functions on Demand
Audi RS 6 Avant

Audi RS 6 Avant

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Brændstofforbrug ved blandet kørsel¹: 11,4 km/l; CO₂-emissioner ved blandet kørsel¹: 201 g/km Brændstofforbrug og CO₂-emissioner gælder i intervaller afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse.
3
På www.audi.com/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
4
Amazon Alexa og Amazon Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Integrering af Amazon Alexa er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Canada og Japan. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner.
5
Ikke i forbindelse med optikpakken i kulfiber/sort højglans eller Audi exclusive bronze-optikpakken.
6
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
7
Dinamica-mikrofiberstof er et åndbart mikrofibermateriale, som er fremstillet ved hjælp af en andel af genanvendte polyesterfibre og bearbejdet PET.
8
Alcantara er et ikke-vævet mikrofiberstof.
9
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
10
Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af ekstraudstyret Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.