Audi S4 Avant | Motorer – Audi Danmark > Audi S4 Avant | Oplev S4 Avant her – Audi Danmark > A4 > Home

Din S4 Avant

Sportsvognspræstationer

Det centrale element i Audi S4 Avant er en nyudviklet V6-motor med direkte benzinindsprøjtning og turboladning. S4 Avant har forbedrede præstationer og lavere vægt, og den er særdeles effektiv med et brændstofforbrug på over 13,3 km/l. Med 354 hk får bilen ægte sportsvognskarakter.

1 af samlet 1 Drivlinjer

3.0 TFSI

3.0 TFSI quattro tiptronic

1.002.660 kr.

Der blev ikke fundet nogen motor.

I den aktuelt valgte udstyrslinje er der ingen tilgængelige motorer til denne brændstoftype.

Forklaring

  • Slagvolumen
  • HK
750x410_AS4_D_161009.jpg
3.0 TFSI har en slagvolumen på 2.995 ccm og leverer en acceleration fra 0-100 km/h på blot 4,9 sek. Drejningsmomentet, som er på 500 Nm, er til rådighed over et bredt omdrejningstalområde fra 1.300-4.500 omdr./min.

Drivlinjen og undervognen på S4 Avant er også helt nyudviklede. Den standardmonterede 8-trins tiptronic-gearkasse skifter hurtigt og spontant. De lavere gear har en kort udveksling for at opnå en sportslig fornemmelse, mens de højere gear har en lang udveksling for at reducere omdrejningstallet og forbruget. En lang række assistentsystemer sikrer, at effektiviteten ikke sættes over styr på trods af den sportslige køreoplevelse.
quattro Det permanente quattro-firehjulstræk er konstrueret til at overføre en smule mere af kraften til baghjulene ved almindelig kørsel. Men hvis det bliver nødvendigt, overføres kraften lynhurtigt til hjulene på den aksel, hvor vejgrebet er bedst. Torque vectoring-systemet bidrager også til den ideelle kraftfordeling og sikrer blandt andet optimalt vejgreb ved dynamisk kørsel i sving via målrettede nedbremsninger af de individuelle hjul.
Audi drive select Audi drive select, som er standardudstyr, virker fx på motoren og gearkassen, så føreren individuelt kan tilpasse bilens køreegenskaber med et tryk på en knap. Foruden standardindstillingerne comfort, auto, dynamic og efficiency er indstillingen individual også tilgængelig i forbindelse med navigationssystem (ekstraudstyr).