Audi S4 Limousine priser og modeller | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
S4 Saloon

S4

Mere sportslig end nogensinde.
Audi S4 Limousine.

Audi S4 Limousine gør sig bemærket med sit sportslige design: de S-specifikke designelementer i både eksteriør og interiør får bilen til tydeligt at skille sig ud fra basismodellen. Med en kraftfuld og effektiv motor kan bilen accelerere fra 0-100 km/t på kun 4,6 sek.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Download alle
00:00 | 00:00
AS4_L_191004.jpg
AS4_L_191004.jpg
  • Audi S4 Limousine adskiller sig fra basismodellen med sine S-specifikke elementer.

  • Luftindtagene i siderne i mat aluminiumsølv er et af kendetegnene ved Audi S4 Limousine.

  • Indsatsen omkring S-diffusoren er også i mat aluminiumsølv.

  • Audi S4 Limousine har 18"-fælge som standardudstyr.

  • Audi S4 Limousine drives af en V6-TDI-motor med 347 hk (brændstofforbrug ved blandet kørsel: 15,9-16,1 km/l; CO₂-emissioner ved blandet kørsel: 163-164 g/km).

  • Med den standardmonterede S-sportsundervogn ligger Audi S4 Limousine 23 mm lavere end basismodellen.

  • Indvendige highlights omfatter de standardmonterede S-sportssæder med diamantformede syninger og S-logo.

  • Med Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) med høj opløsning kan du se de vigtigste informationer såsom hastighed og omdr./min. lige foran dig.

  • Med MMI Navigation plus (ekstraudstyr) med MMI touch får du adgang til en stor del af indholdet fra Audi connect.

En sportslig natur i tal

Ydelse

341

hk

(250 kW)

Drejningsmoment

700

Nm

Maksimalt

Acceleration

4,6

sek.

0-100 km/t

Oplev sportslighed

Audi S4 Limousine drives af en 3,0-liters V6-TDI-motor. Takket være 341 hk og et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm kan bilen accelerere fra 0-100 km/t på kun 4,6 sek. Tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km/t. Det standardmonterede 48-volts mildhybridsystem, som er integreret i drivlinjen og har remstartergenerator og litium-ion-batteri, udgør grundlaget for forbedret effektivitet og komfort. Fordel: Hvis du slipper speederen ved en hastighed på under 160 km/t, kan motoren i Audi S4 Limousine¹ standses og skifte til den såkaldte rullefunktion for at nedsætte brændstofforbruget.

Audi S4 Saloon

Mærk sportsligheden

Den dynamiske linje fortsætter ind i kabinen i Audi S4 Limousine. Bilen har belyste dørpaneler med aluminiumsindlæg og S-logo som standardudstyr. Med S-sportssæderne med diamantformede syninger og S-logo, som også er standardudstyr, kan du justere sædehøjden, sædets længderetning, sædehældningen og ryglænshældningen – sædets markante sidestykker giver bedre støtte under kørsel gennem sving. Sportskonturlæderrattet (ekstraudstyr) i 3-eget design har også S-logo og S-specifikke kontrastsyninger. Det har desuden flad bund, så du lettere kommer i gang.

Audi S4 Saloon

Banebrydende teknologier

Takket være et intuitivt betjeningskoncept med touchfunktion og naturlig sproginteraktion er Audi S4 Limousine meget nem at betjene. Når det gælder infotainment, kan du som ekstraudstyr vælge teknologier som fx den digitale instrumentenhed Audi virtual cockpit plus. Det 12,3” display lige foran dig viser vigtige funktioner tydeligt og i full-HD-opløsning, inklusive hastigheden og omdr./min. Ekstraudstyrsdetaljer som fx Audi connect Nøgle og Audi phone box integrerer din smartphone i bilen.

Audi virtual cockpit Audi S4 Saloon
Yderligere information om betjeningskoncept og infotainment
Audi S4 Saloon

Funktionelt og markant – lyset

En anden visuel detalje ved Audi S4 Limousine er dens progressive lysdesign. De standardmonterede LED-forlygter med deres specifikke signatur giver en unik genkendelsesværdi. LED-teknologien sikrer en oplysning i dagslyskvalitet, straks efter at lyset er blevet tændt. Som ekstraudstyr kan du vælge Matrix-LED-forlygterne med dynamisk lys og dynamisk blinklys. Matrix-LED-teknologien kombinerer et kamerasystem med LED-lyskilder og præcis optik. Det gør det muligt for systemet at afblænde modkørende køretøjer, mens de øvrige områder af vejen er lyst godt op. Når du låser bilen op eller låser den, viser forlygterne et imponerende lysshow. Bagpå fås LED-lygterne også med det imponerende lysshow og dynamisk blinklys som ekstraudstyr.

Garanti for køreglæde

Audi S4 Limousine er 23 mm lavere end basismodellen takket være den standardmonterede S sportsundervogn med stramt opsat hjulophæng og støddæmpning. Som ekstraudstyr fås også S sportsundervogn med ekstra støddæmperregulering, som tilpasser bilen elektronisk til forskellige kørselssituationer og giver endnu større køredynamik kombineret med stor komfort.

Audi S4 Saloon

Mere information