Audi A5 Cabriolet priser og modeller | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A5 cabriolet

A5 Cabriolet

Oplev emotioner.
Audi A5 Cabriolet.

Sæt dig ind, og oplev en begejstrende køreoplevelse under åben himmel. Mærk dynamikken i Audi A5 Cabriolet på forskellige niveauer: i dens moderniserede designsprog, ved betjeningen af avancerede teknologier og ved ydelsen fra de kraftfulde motorer.

En smuk udsigt, og et smukt syn

Oplev en givende kørefornemmelse i Audi A5 Cabriolet, især med åben kaleche. Rent optisk imponerer bilen med sportslighed og tiltrækningskraft fra alle vinkler. De brede luftindtag og kromindlæggene giver den en sportsligt skarpere front, og på siden understreges sportsligheden af de fremhævede paneler i midten. De 20” støbte aluminiumsfælge (ekstraudstyr) iscenesættes af de fremhævede hjulkasser. Den brede bagende iscenesættes af det tværgående element i mat aluminiumssølv på diffusoren og trapezformede rørhaler. Stofkalechen kan åbnes og lukkes under kørsel med op til 50 km/h i løbet af 15 sek.

Diffusor und Endrohre des Audi A5 Cabriolet

Kompromisser? Det er ikke nødvendigt

I kabinen i Audi A5 Cabriolet skaber de udpræget horisontalt udformede elementer, midterkonsollen og dørbeklædningen i glasoptik en fascinerende pladsfornemmelse. Det progressive interiør suppleres af eksklusive materialer, moderne infotainmentudstyr og som ekstraudstyr LED-ambientebelysning. Med Audi design selection i okapibrun og S line-designpakken kan du sætte et yderligere optisk præg i kabinen.

Das Innenraumkonzept im Audi A5 Cabriolet

Den bedste kørestil? Afveksling

Med sin dynamiske styring leverer Audi A5 Cabriolet uimodståelig sportslighed og forøget kørekomfort direkte til vejbanen, for styreudvekslingen og servokraften tilpasses hele tiden til bilens hastighed. Du kan opleve en kørefornemmelse præcis efter dine forestillinger med Audi drive select: Du kan vælge mellem indstillingerne dynamic, comfort, auto, individual og efficiency. De fleste af TFSI- og TDI-motorerne (brændstofforbrug ved blandet kørsel*: 18,5-27,0 km/l; CO₂-emissioner ved blandet kørsel*: 98-143 g/km) med en ydelse fra 163 hk er desuden udstyret med et 12 V mildhybridsystem for øget effektivitet. Derudover fås quattro-firehjulstrækket med ultra-teknologi til nogle af motorerne for at give mulighed for en usædvanligt dynamisk køreoplevelse.

Fahrdynamisches Seitenmotiv des Audi A5 Cabriolet

Se det, som andre ikke ser

De standardmonterede Audi LED-for- og baglygter i puristisk design imponerer med et intelligent, tilpasningsdygtigt lys. Og takket være Audi laserlys (ekstraudstyr) med forøget rækkevidde kan du også bevare overblikket over store afstande i Audi A5 Cabriolet. Et særligt highlight er den dynamiske lysiscenesættelse i coming og leaving home-funktionen til Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) samt det dynamiske blinklys.

Heckansicht des Audi A5 Cabriolet

Mere information