Audi A5 Cabriolet | Oplev den imponerende A5 Cabriolet > A5 > Audi

A5 Cabriolet

Den nye Audi A5 Cabriolet.

Åben over for morgendagens verden – den nye Audi A5 Cabriolet vil begejstre dig, så snart du ser den. Det udvendige design er blevet skarpere – især den skarpt skårne skulderlinje. Karrosseriet til den nye Audi A5 Cabriolet er det stærkeste blandt konkurrenterne, men stadig et af de letteste i segmentet. Arkitekturen i kabinen er også overbevisende. Med en førsteklasses finish og rummelige pladsforhold er der masser af plads til dine egne idéer. Attraktivt udstyr som Audi virtual cockpit eller Bang & Olufsen Sound System og op til 30 førerassistentsystemer fuldender det omfattende udvalg.

Billeder og videoer

Hold dig orienteret, før du starter din konfiguration – og modtag nogle værdifulde forslag til din helt personlige model. Alle billeder er også tilgængelige til separat eller samlet download.

Se selv

Audi A5 Cabriolet – highlights

Avanceret akustik.

Akustikkalechen reducerer støjniveauet i kabinen mærkbart. Den har isolering af polyuretanskum, som øger den akustiske komfort i kabinen markant. Fra lanceringen fås kalechen til A5 og S5 Cabriolet også i en række forskellige farver. Med komfortåbningen kan kalechen åbnes nemt og hurtigt på kun 15 sek. og lukkes på 18 sek. Det er endda muligt, mens bilen kører op til 50 km/h.