Audi RS 7 Sportback priser og modeller | Hatchback | Se her >

Utæmmet skønhed.
Audi RS 7 Sportback.

Vild og utæmmet eller suveræn og æstetisk? Med Audi RS 7 Sportback har man taget valget: begge dele. Coupéagtigt elegante designlinjer i tangorød møder den brutale kraft fra V8-TFSI-motoren. Innovativ teknologi møder intuitiv dynamik. Oplev fascinationen ved ikke at skulle gå på kompromis med noget.

High-Performance i billeder

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-ARS7_D_191005.jpg
1920x1080-ARS7_D_191005.jpg
  • Kølergitret i singleframe-grillen har en RS-specifik tredimensionel bikubestruktur i sort højglans.

  • Dan dig dit eget indtryk af Audi RS 7 Sportback¹.

  • På fronten af Audi RS 7 Sportback¹ lægger man især mærke til singleframe-grillen.

  • Audi RS 7 Sportback¹ imponerer med en elegant og coupéagtig linjeføring.

  • Blikfang med fire døre og fem sæder: Audi RS 7 Sportback.

  • På bagenden af Audi RS 7 Sportback¹ lægger man blandt andet mærke til den RS-specifikke stødfanger med hækdiffusor og ovale afgangsrør.

  • Tag plads på RS-design-sportssæderne.

  • Audi RS 7 Sportback har plads til udfordringerne med fem fuldgyldige siddepladser.

  • Det højeste tekniske og optiske niveau: RS-Matrix-LED-laserforlygter med mørkttonede blænder.

Mere om individualisering

Får allerede pulsen op,
når man sætter sig ind

Den bedste spænding skaber man selv. I Audi RS 7 Sportback sker det allerede, når man kigger på Audi virtual cockpit i RS-performance-design. Og spændingen stiger yderligere, når du tager et godt greb om RS-sportskonturlæderrattet med RS-skiftekontakter i aluminium. Og endnu mere med RS-Mode-knappen: De personligt konfigurerede indstillinger RS1 og RS2 kan til enhver tid kaldes frem med et tryk på en knap.

Cockpit des Audi RS 7 Sportback

På flugt fra hverdagen

Med Audi RS 7 Sportback klarer du dette kunststykke overalt. Eksempelvis med RS-sportssæder i perforeret læder af typen Valcona med røde diamantformede syninger, RS-logo i ryglænene og seler med rød kant også ved bagsædet. Takket være den rummelige kabine kan hele familien eller vennerne også nyde godt af al den æstetiske sportslighed. Og du kan på komfortabel vis klare hverdagen med op til fem personer i bilen. Og køre væk fra den på sportslig vis.

High Performance i tal

Ydelse

441

kW

600 hk

Acceleration

3,6

Sek.

0-100 km/h

Tophastighed

305

km/h

250 km/h som standard

Sulten efter at præstere

Når motoren knurrer, kommer den altid: sulten efter at komme ud på vejen. Og når man kigger på Audi RS 7 Sportbacks køreegenskaber, så er det mere end forståeligt: Med 600 hk og et drejningsmoment på 800 Nm accelererer du fra 0-100 km/h på 3,6 sek. Og som ekstraudstyr videre op til 305 km/h. Det er muligt med den 4,0-liters V8-biturbomotor, som takket være 48 V-mildhybrid og cylinder on demand kan anvendes til alle formål og leverer masser af power i alle hastighedsområder.

Rückansicht des RS 7 Sportback auf einer Landstraße

Hvert øjeblik tæller

RS-sportsundervogn plus med Dynamic Ride Control, som kan indstilles i tre trin via Audi drive select, reducerer vippebevægelser og forbedrer køredynamikken. Under kørslen sørger den dynamiske styring og quattro-firehjulstrækket med sportsdifferentiale for de adrætte køreegenskaber, som man allerede forventer, når man ser bilen udefra. Med dynamisk tværacceleration og høj kørselsstabilitet bliver alle køreture til et højdepunkt. Og alle sving bliver ustyrligt smukke.

RS 7 Sportback in dynamischer Kurvenfahrt vor Bergkulisse

Lyset et skridt videre

Med Audi RS-Matrix-LED-laserforlygterne (ekstraudstyr) kan du vælge en progressiv lysteknologi. Det intelligente system bestående af LED- og kamerateknologi sørger for mere sikkerhed og en storartet fremtoning: med en karakteristisk RS-iscenesættelse af LED-lysstriben på bagenden og det dynamiske blinklys ved oplåsning og låsning af Audi RS 7 Sportback.

Garagentor öffnet sich vor dem RS 7 Sportback und zeigt die Frontscheinwerfer

Mere information