Audi A8 L priser og modeller | Klik her >
 • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi A8 L

A8 L

Audi A8 L er beviset for ægte storhed og køreglæde

Vi gør det muligt at opleve fremtiden allerede i dag. Med et designsprog, som giver elegance og dynamik en ny betydning. Med talrige assistentsystemer, et nyt betjeningskoncept med intuitiv brugerguidning på højeste niveau og – frem for alt – mere plads. Indret dit personlige frirum på bilens bagsæde så fleksibelt og komfortabelt som aldrig før, og oplev den følelse af luksus, som størrelsen giver. I Audi A8 L.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_InlineMediaGallery_AA8_171005.jpg
1920x1080_InlineMediaGallery_AA8_171005.jpg
 • Audi LTE Advanced kobler dig op med din hverdag. Med overføringshastigheder på op til 300 Mbit/sek.

 • OLED-baglygterne i 3D-design sætter deres præg på bilens bagende og udmærker sig ved trinløs dæmpning, bedre synlighed og øget effektivitet.

 • Fra fronten med den brede, lodret stående singleframe-grill og det flydende og muskuløse karrosseri til den let skrånende bagende symboliserer Audi A8 L sportslig elegance, eksklusivitet og en progressiv status.

 • Audi A8 L giver passagererne den største kabine i luksusklassen. Mere frirum kan ikke lade sig gøre.

 • Mange medie- og indstillingsfunktioner kan endda betjenes fra bagsædepladserne. Rear Seat Remote er en bærbar 5,7” touchscreen med OLED-teknologi.

 • De intuitivt betjente touchscreens i den nye Audi A8 L reagerer med mærkbar og akustisk feedback, når du swiper eller trykker.

 • Innovative teknologier og eksklusivitet i ét revolutionerende betjeningskoncept.

 • En 10,1” touchscreen er den centrale enhed i betjeningskonceptet. En anden nyhed er den omfattende optimerede navigation: Den lærer selv – på baggrund af de strækninger, der er blevet kørt, og giver føreren personligt tilpassede søgeforslag. Desuden omfatter kortet yderste detaljerede 3D-modeller af europæiske storbyer, hvilket giver en virkelighedsnær visning.

 • Udsøgte og perfekt forarbejdede materialer. Interiøret i A8 L lader ikke noget tilbage at ønske.

 • Med Audi exclusive har du mulighed for at give din Audi A8 L endnu mere personlighed. Bliv designer, og kombiner de frit valgbare farver på kontrastsyningerne med forskellige typer læder, eller vælg din helt personlige udvendige lakfarve.

 • Bang & Olufsen Advanced Sound System med 23 højttalere giver en oplevelse for alle sanser.

En pioner med historie

Prestige og dynamik – det ses tydeligt på de ædle designelementer på A8 L. På trods af bilens nye eksteriør udgør bilens meget brede hjulkasser også en reminiscens fra den legendariske Ur-quattro.

Den nye Audi A8 L set fra siden
Mere om designet
En sværvægter inden for letvægtskonstruktion
Audi A8 L står på samme måde som sine forgængere for innovativ letvægtsteknologi. Takket være Space Frame-multimaterialekonceptet vejer karrosseriet nu endnu mindre. Og samtidig er stivheden øget med en tredjedel.

Verbindet Agilität mit Komfort

Das neue AI Aktivfahrwerk erhöht sowohl Fahrkomfort als auch Fahrdynamik. In allen Fahrsituationen.

Mere om undervognen
Mere om assistentsystemer
Imponerende kabinelys i den nye Audi A8 L.

Elegance set i
et nyt lys

Med konturambientebelysningspakken i flere farver iscenesættes kabinen af præcise lysledere. Kabinedesignet fremhæves, og kvalitetsindtrykket øges.

Mere om kabinen
Mere om betjeningskonceptet
Specifikationer
400

Funktioner
individualiserbare

41

Førerassistentsystemer

8

Materiale-
og farvespænd

Mere information

Du kan få yderligere informationer om det officielle brændstofforbrug og de officielle, specifikke CO2-emissioner hos din Audi partner.