Audi Q7 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
Audi Q7

Q7

Audi Q7 kan ikke bestilles på nuværende tidspunkt.
Derfor kan den ikke konfigureres eller bestilles. Kontakt din lokale Audi-forhandler for at høre hvornår bestilling af modellen igen er mulig eller lagerbiler.

Audi Q7 interiør

En alsidig luksus-SUV

Intelligente teknologier, en imponerende køreoplevelse, et kraftfuldt design og god plads til op til syv personer – det er Audi Q7.

Audi Q7 set fra siden

Tekniske data

Komplekse funktioner, nem betjening

Det standardmonterede topinfotainmentsystem MMI Navigation plus med MMI touch response giver dig adgang til et digitalt univers. Du kan betjene navigations-, komfort- og klimaanlægsfunktionerne ved hjælp af de to store farveskærme i nærheden af midterkonsollen. Når du trykker på en knap, får du både mærkbar og akustisk feedback. Systemet kan også betjenes via naturlig stemmebetjening². Det omfattende udvalg fra Audi connect³ (ekstraudstyr) omfatter nyttige tjenester som fx online-POI-søgning, onlinetrafikinformationer og de meget detaljerede satellitkort fra Google Earth™⁴.

Audi Q7 interior design with focus on the cockpit

Bevægende dynamik

Det standardmonterede quattro-firehjulstræk sikrer sportslige køreegenskaber. Med køredynamiksystemet Audi drive select, der ligeledes er standardudstyr, kan du få aktiv indflydelse på bilens karakteristik, herunder sportsundervognen (ekstraudstyr), som regulerer bilens højde. I Audi Q7 reducerer krængningsstabiliseringen (ekstraudstyr) bilens vippebevægelser, mens firehjulsstyringen (ekstraudstyr) giver nemmere manøvrering og mere sportslige køreegenskaber. Alle motorer er som standard udstyret med mildhybridteknologi, som giver en effektiv kørsel og dermed et reduceret forbrug.

Audi Q7 rear view

Kraftfuldt og sportsligt – det udvendige design

Hvis du ønsker et endnu mere sportsligt udseende, kan du vælge designpakker som ekstraudstyr.

Godt oplyst

Audi Q7 har forlygter med LED-teknologi som standard. Som ekstraudstyr kan du tilvælge forlygter med HD-Matrix-LED-teknologi og Audi laserlys. Udformningen af og lyssignaturen i disse udstyrselementer understreger rent visuelt bredden på Audi Q7. De er kendetegnet ved en aktiv lysfordeling. Audi laserlyset supplerer LED-fjernlyset ved høje hastigheder med sin imponerende rækkevidde.

Funktionel og klar til hver eneste dag

Du kan få plads til op til syv personer med den 3. sæderække (ekstraudstyr). Eller hvis du ønsker mere bagageplads på op til 1.955 l, kan du klappe 2. og 3. sæderække frem. Du kan udnytte praktiske muligheder for læsning og aflæsning som fx den sensorstyrede oplåsning af bagklappen (ekstraudstyr), der giver dig mulighed for at betjene bagklappen med en fodbevægelse, hvis du har hænderne fulde.

Audi Q7 luggage compartment

Audi exclusive

Gør din Audi Q7 unik – lige så umiskendelig som dig selv – med Audi exclusive⁷. Med udvalgte dekorindlæg, farvet læder og skræddersyet lakering i en lang række farver. Præcis som du vil have den.

Audi Q7 Innenansicht

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyder Audi sine kunder endnu mere fleksibilitet, når de skal vælge udstyr til deres bil. En række funktioner kan tilvælges på et hvilket som helst tidspunkt. Funktionerne kan vælges intuitivt og hurtigt via myAudi-appen⁸.

Functions on Demand
Audi Q7 TFSI e

Audi Q7 TFSI e

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Fås på udvalgte sprog. Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
3
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
4
Google og Google-logoet er registrerede varemærker for Google Inc.
5
Audi Original Tilbehør kan købes fra AUDI AG. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.
6
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi forhandler eller på www.audi.dk.
7
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.