Audi Q7 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
Audi Q7

Q7

Audi Q7 kan ikke bestilles på nuværende tidspunkt.
Derfor kan den ikke konfigureres eller bestilles. Kontakt din lokale Audi-forhandler for at høre hvornår bestilling af modellen igen er mulig eller lagerbiler.

Audi Q7 interiør

En alsidig luksus-SUV

Intelligente teknologier, en imponerende køreoplevelse, et kraftfuldt design og god plads til op til syv personer – det er Audi Q7.

Audi Q7 set fra siden

Tekniske data

Audi Q7 interior design with focus on the cockpit
Audi Q7 rear view
Audi Q7 luggage compartment
Audi Q7 Innenansicht
Functions on Demand
Audi Q7 TFSI e

Audi Q7 TFSI e

Mere information

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Fås på udvalgte sprog. Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
3
På www.audi.dk/connect eller hos din Audi partner kan du få mere information om Audi connect.
4
Google og Google-logoet er registrerede varemærker for Google Inc.
5
Audi Original Tilbehør kan købes fra AUDI AG. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.
6
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi forhandler eller på www.audi.dk.
7
Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende App Store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.