Audi Q7 > Q7 > Audi
Audi Q7 2019

Q7

Audi Q7 er en SUV, der er udstyret med masser af plads og høj komfort.

Den store SUV fortolker de karakteristiske designegenskaber fra Audi og Q-familien. En fleksibelt udformet singleframe med fast indfatning er det karakteristiske element på bilens front. I LED- og Matrix LED-forlygterne (begge ekstraudstyr) danner dagskørelyset en iøjnefaldende dobbelt pilformet grafik. De muskuløse hjulkasser og skulderlinjen fremhæver fælgene, og bagklappen omkranser D-stolperne.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Kraftfuld og dynamisk: Det er Audi Q7.

 • Audi Q7 er afslappet ved hurtig motorvejskørsel og adræt på de snoede landeveje.

 • Xenon plus-forlygter (standard), LED-forlygter eller Audi Matrix-LED-forlygter – alle de anvendte teknologier byder på fremragende og langtrækkende oplysning af kørebanen.

 • Den imponerende singleframe på Audi Q7 i 3D-optik er det centrale element på bilens front.

 • Audi Q7 er udstyret med ekstra lysenheder i hækskørtet. Den nederste del af stødfangeren omfatter to store, firkantede afgangsrør fra udstødningssystemet.

 • Interiøret i Audi Q7 giver en overvældende fornemmelse af plads, generøsitet og kultiveret elegance.

 • Høj komfort på anden sæderække: Ryglænene, der er opdelt i forholdet 35:30:35, kan indstilles i 16 trin.

 • Den maksimale bagagerumsvolumen i Audi Q7 med to sæderækker er 2.075 l.

 • Førerorienteret: Audi virtual cockpit med 12,3” display i høj opløsning fås som ekstraudstyr.

 • Bang & Olufsen Advanced Sound System byder på en lydoplevelse i særklasse.

 • Alle materialer er udvalgt og forarbejdet med største omhu.

 • Audi Q7 har et stort og særdeles fleksibelt bagagerum.

Overbevisende i ethvert terræn.

På trods af de imponerende dimensioner og den rummelige kabine oplever føreren nærmest bilen som en sportslig limousine. Den fremragende kørekomfort sikres blandet andet af det præcise elektromekaniske styretøj og vægtreduceringen på for- og bagakslen. Audi Q7 er afslappende at køre i på hurtige motorvejsture, adræt på snoede landeveje og så er den – takket være firehjulsstyring (ekstraudstyr) – ekstremt adræt ved manøvrering, når pladsen er trang. Det suppleres af quattro-firehjulstræk, en hurtigt skiftende tiptronic-gearkasse og lav vægt, så du er sikret en stabil køreoplevelse, selv når du kører offroad. Med adaptive air suspension tilpasses bilens højde og støddæmpning til akslerne i forhold til bilens last, hvilket giver en markant mere dynamisk kørsel. Med tilføjelse af Audi drive select kan føreren indstille undervognssystemerne og køreegenskaberne fra sportsligt direkte til komfortable.

Køreegenskaber

Elegant og luksuriøs

Interiøret i Audi Q7 giver en overvældende fornemmelse af plads, generøsitet og kultiveret elegance. Den klare arkitektur og det logiske betjeningskoncept fungerer perfekt sammen – alle kontakter og betjeningselementer er lige ved hånden. Alle farver og materialer i kabinen er koordineret omhyggeligt. Og man får endnu mere komfort under kørslen, hvis man vælger de individuelle kontursæder med massagefunktion. Læderindtrækket er perforeret, og fører- og passagersædet kan blive kølet ned eller varmet op med en tryk på en knap. Ambientebelysningen (ekstraudstyr) omfatter oplyste dørpaneler og ekstra konturlys på midterkonsollen, og det sikrer en behagelig atmosfære i mørket. Desuden bidrager det meget lave støjniveau til en yderst behagelig atmosfære i kabinen.

ambiente belysning
Mere om udstyret.

Innovativt og intuitivt

Betjeningskonceptet i Audi Q7 byder på masser af hightech-teknologi: MMI all-in-touch-betjeningspanelet med en stor touchpad gør betjeningen intuitiv og nem. Audi virtual cockpit (ekstraudstyr), som er en komplet digital instrumentenhed med et 12,3” display i høj opløsning, kan på ingen tid indstilles efter dine personlige præferencer – enten med klassisk visning af speedometer og omdrejningstæller som store runde instrumenter eller med en progressiv, stor visning af fx navigationssystem, radio og medieinformation. Head up-displayet (ekstraudstyr) projicerer de vigtigste visninger og informationer fra assistentsystemerne og navigationssystemet på forruden direkte i førerens synsfelt og giver ekstra kørekomfort. Det termiske kamera til natsynsassistenten øger kørselssikkerheden i mørke – det viser personer og større levende dyr, der registreres direkte i Audi virtual cockpit og i head up-displayet. Med Bang & Olufsen-soundsystem med 3D-lyd og Audi tablets som mobile underholdningsenheder til bagsædepassagererne får alle i bilen en behagelig underholdningsoplevelse.

Betjeningskonceptet
Mere om betjeningskonceptet og infotainment
Mere plads

2.075

liter

samlet volumen

890

liter

bagagerumsvolumen

18

-trins

Indstilleligt bagsæde

Særdeles fleksibelt: bagagerummet

Audi Q7 byder på et stort og særdeles fleksibelt bagagerum. Når alle syv sæder er i brug, har bilen en bagagerumsvolumen på 295 l. Versionen med fem sæder har en bagagerumsvolumen på op til 890 l, og når bagsæderyglænene er klappet ned, får du adgang til en bagagerumsvolumen på maks. 2.075 l. Elektrisk bagklap er standardudstyr, og som ekstraudstyr fås bevægelsesbetjening i forbindelse med komfortnøgle, hvorved åbning og lukning bliver endnu nemmere. Audi Q7 er den ideelle partner til udflugter i fritiden, og den har plads nok til din bagage og hele familien takket være det fleksible pladskoncept. For at sikre optimal opbevaring er taskekroge, fastgørelsesøjer, en bagagerumsafdækning og et adskillelsesnet allerede til rådighed i basisversionen. Desuden fås en elektrisk bagagerumsafdækning, stødfangerbeskyttelse i rustfrit stål, en vendbar måtte og et skinnesystem med teleskopstang og fastgørelsesrem samt variable øjer – det giver ekstra komfort og fleksibilitet.

bagagerummet

Imponerende grafik: forlygterne

LED- og Matrix-LED-forlygterne (begge ekstraudstyr) gør sammen med det dynamiske blinklys lysteknologien til et visuelt varemærke. Audi Matrix-LED-forlygterne, der fås som ekstraudstyr, sikrer en lys og ensartet oplysning af vejen: Modkørende og forankørende køretøjer registreres inden for systemets grænser, og lyset blændes ned på en sådan måde, at andre områder mellem og ved siden af dem næsten er fuldt oplyst. En aktiv og dynamisk lysfordeling opnås både med nær- og fjernlys helt uden mekaniske komponenter, men ved ganske enkelt at tænde og slukke individuelle lyssegmenter. Det forbedrer ikke blot oplysningen af kørebanen, det øger også sikkerheden og komforten.

lys
Mere om lysteknologien

Suveræn og alsidig

Hvad enten det drejer sig om en komfortabel forretningstur eller en afslappende udflugt med familien – Audi Q7 er altid den perfekte rejsekammerat. Med alle tænkelige kombinationer fra det store udvalg af tilbehør og ekstraudstyr møder det elegante ambiente en fremragende finish i premiumkvalitet – det giver endnu mere individualitet og komfort.

Audi Q7 2019