Audi Q8 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
 • stage_exterior_front.jpg
Spring over

Q8

Topmodellen i Q-familien.
Audi Q8.

Audi Q8 kombinerer elegancen fra en 4-dørs luksuscoupé med den praktiske alsidighed fra en stor SUV. Spækket med udstyr, opkobling på højt niveau og hårdfør nok til offroad-kørsel – bilen er den perfekte følgesvend både til forretning og fritid. Et udtryksfuldt design med ny singleframe og features fra Ur-quattro. Rummelig og elegant interiør med touchbetjening og hightech-navigationssystem: Audi Q8 er den perfekte følgesvend til både forretning og fritid.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_InlineMediaGallery_AQ8_D_181008.jpg
1920x1080_InlineMediaGallery_AQ8_D_181008.jpg
 • Med de fire ringe. 4,99 m lang, 2,00 m bred og 1,71 m høj – SUV-coupéen er bredere, kortere og lavere end søstermodellen Q7.

 • En lysstribe forener baglygteenhederne. Som på Audi Ur-quattro er der en sort overflade under lysstriben.

 • Audi Q8 kombinerer elegancen fra en 4-dørs luksuscoupé med den praktiske alsidighed fra en stor SUV.

 • Den elegant skrånende taglinje munder ud i svagt hældende D-stolper og hviler på kanterne over hjulkasserne, der huser hjul i en størrelse på op til 22”.

 • I Tyskland har Audi Q8 top-infotainmentsystemet MMI navigation plus som standardudstyr. Det omfatter Audi connect-dataoverførselsmodulet, som understøtter LTE Advanced-standarden og indeholder et Wi-Fi-hotspot.

 • Spækket med udstyr, opkobling på højt niveau og hårdfør nok til offroad-kørsel – bilen er den perfekte følgesvend både til forretning og fritid.

 • Med Audi connect Nøgle (ekstraudstyr) kan føreren låse bilen/låse bilen op og starte motoren via en kompatibel Android-smartphone.

 • Audi Q8 hjælper føreren i mange situationer – fx ved parkering, ved bykørsel eller på de lange køreture.

 • Til flere udfordringer: Med “Audi Original Tilbehør“, får du gennemprøvet sikkerhed til selv de yngste passagerer.

 • Som ekstraudstyr fås et tre-sæde-system med længdeindstilling til bagsædet. Når bagsæderyglænet er klappet frem, har man en bagagerumskapacitet på op til 1.755 l.

 • Et eksempel på mærkets fokus på detaljerne: Indstigningslisterne på dørpanelerne understreger Audi Q8-modellens høje kvalitet.

Mere om eksteriøret

En sportslig køreoplevelse: køredynamik og motor

Det komplet mekaniske midterdifferentiale overfører som standard kraften til forhjulene og baghjulene i forholdet 40:60. Når det er nødvendigt, overfører systemet størstedelen af trækkraften til de hjul, der har bedst vejgreb. Desuden er det progressive styretøj, som gør styreudvekslingen mere og mere direkte, jo mere rattet drejes, standardudstyr. Audi tilbyder også firehjulsstyring som ekstraudstyr. Systemet kan dreje baghjulene helt op til 5 grader – mod svingets retning ved lave hastigheder, hvilket øger adrætheden, og i svingets retning ved højrere hastigheder, hvilket øger stabiliteten. Alle systemerne er særligt effektive takket være mildhybridteknologien (MHEV).

Mere om motoren

Enkelhed er det nye premium: interiøret

Letforståelige symboler er et udtryk for Audis digitale præcision og det høje niveau af integrering af arkitektur og betjening. Det centrale element er det øverste MMI-display med touch response. Med sit black panel-look, forsvinder det næsten ind i en stor sort overflade, når systemet er deaktiveret. Alle elementer interagerer logisk – fra den flade ventilationsliste til den brede konsol på midtertunnellen, hvor tiptronic-gearvælgeren er placeret. Ekstraudstyr som blandt andet skræddersyede kontursæder med massagefunktion og ventilation, klimaanlæg med fire zoner og Air Quality-pakken gør den elegante kabine endnu mere overbevisende.

Interieur Design
Mere om interiøret

Intelligent netværk

Audi Q8 er som standard udstyret med top-infotainmentsystemet MMI Navigation plus. Det omfatter Audi connect-dataoverførselsmodulet, som understøtter LTE Advanced-standarden og indeholder et Wi-Fi-hotspot. Onlinetjenesterne fra Audi connect tilfører forudseende features til ruteplanlægningsprocessen. Foruden alt dette gør den naturlige stemmebetjening Audi Q8 til en intelligent dialogpartner.

Bedienkonzept & Infotainment
Mere om betjeningssystemet

Konturlys

I mørke fremhæver konturlyset (ekstraudstyr) kabinens markante designlinjer og udgør en baggrundsbelysning til det tredimensionelle laserskårede quattro-logo over handskerummet – et eksempel på Audis kærlighed til detaljen.

Bedienkonzept & Infotainment

Identitet: lyset

Vejen oplyses af de standardmonterede LED-forlygter, og HD Matrix-LED-forlygter fås som ekstraudstyr. Q8-ejerne kan bruge myAudi-appen på deres smartphone til at aktivere forskellige lysfunktioner og opleve dem udefra.

Bedienkonzept & Infotainment
Mere om lysteknologien
Fahrassistenzsysteme

Mere sikkerhed: assistentsystemer

Audi Q8 hjælper føreren i mange situationer – fx ved parkering, ved bykørsel eller på de lange køreture. Blandt de systemer, der hjælper føreren, er den adaptive kørselsassistent, effektivitetsassistenten, vejkrydsassistenten, vognbaneskiftadvarslen, kantstensadvarslen og omgivelseskameraerne. Bag alle disse features står den centrale førerassistentstyreenhed. Den beregner kontinuerligt en differentieret model af omgivelserne og anvender informationerne til at styre assistentsystemerne. De nødvendige data indhentes – afhængigt af de valgte funktioner – fra op til fem radarsensorer, seks kameraer og tolv ultralydssensorer.

Tradition møder innovation

Et kig på bagenden på Audi Q8 afspejler det første indtryk: SUV-coupéen får en underspillet karakter takket være de diskrete linjer og deres udformning, der på samme tid symboliserer høj kvalitet og dynamik. Et udtryksfuldt design med features fra Ur-quattro. Audi Q8.

Bedienkonzept & Infotainment

Mere information