Audi TT Coupé > TT > Audi

TT Coupé

Audi TT Coupé.
En sportsvogn i rent design og masser af køreglæde.

Audi TT Coupè indtager scenen med et sportsligt og raffineret udvendigt design, højtydende motorer og et udvidet omfang af standardudstyr. Den er indbegrebet af køreglæde, design og opmærksomhed på detaljerne: aluminiumselementer i det førerorienterede interiør, progressivt fælgdesign, kugleformet gearknop. Et andet højdepunkt: Det førerorienterede Audi virtual cockpit, som allerede er standardudstyr i basisversionen.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Tre nye farver fuldender udvalget af lakfarver: kosmosblå, pulsorange og turboblå (kun S line).

  • Karakteristika: En bred diffusor og lodrette luftindtag under baglygterne med tre horisontale finner i hver.

  • Allerede på basisversionen: store luftindtag i siderne fremhæver bilens bredde.

  • Forlygter med LED- eller Matrix-LED-teknologi fås som ekstraudstyr til Audi TT Coupé.

  • Allerede i basisversionen: Multifunktionsrat plus, hvormed hele infotainment- og stemmebetjeningssystemet kan betjenes fra rattet.

  • Alle instrumenter vises digitalt i det 12,3” store display til Audi virtual cockpit.

  • Topversionen af hi-fi-systemer er Bang & Olufsen Sound System, der fås som ekstraudstyr og leverer fremragende lyd i Audi TT Coupé.

  • En kraftig understregning af sportsvognskarakteren: progressivt fælgdesign til Audi TT Coupé.

  • Innovative teknologier: førerassistentsystemer, Audi connect-tjenester og infotainmentsystemer i topklassen.

Ubesværet sportslig: undervogn og quattro firehjulstræk

Audi TT Coupé byder på både dynamiske og præcise køreegenskaber. Hvis kunden vælger S line-sportspakken eller Audi magnetic ride, er karrosseriet sænket 10 mm. Af andre højdepunkter ved undervognen kan nævnes progressivt styretøj, fireleddet baghjulsophæng og elektroniske stabilitetskontrol (ESC). Torque vectoring aktiveres ved hurtig kørsel gennem sving og forbedrer køreegenskaberne efter behov ved hjælp af præcise bremseindgreb på de ubelastede hjul inderst i svinget.

Stor power: motorerne

Til Audi TT Coupé tilbyder Audi en række benzinmotorer med forskellig ydelse kombineret med enten en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. De tætliggende lave gear i begge gearkasser giver en kraftig acceleration, mens den højere gearspredning i begge gearkassers højeste gear sørger for et lavt motoromdrejningstal.

Leistungsträger
Mere om betjeningskonceptet

Lyset

LED-forlygter eller Matrix-LED-forlygter fås som ekstraudstyr. I den forbindelse er dynamisk blinklys et visuelt højdepunkt.

Førerassistentsystemer

Førerassistentsystemerne er et udtryk for TT-filosofien: De letter førerens arbejde, så vedkommende kan koncentrere sig fuldt ud om vejen. Udbuddet omfatter vognbaneskiftassistenten Audi side assist, vognbaneassistenten Audi active lane assist, vejskiltegenkendelse og parkeringsassistenten med visning af omgivelserne og bakkamera

En kompakt sportsvogn

Audi TT Coupé er 4,19 m lang og har korte overhæng; akselafstanden er 2,51 m. Audi TT Coupé ruller ud fra fabrikken på 17” hjul, og som ekstraudstyr tilbyder Audi og Audi Sport 18”, 19” og 20” fælge.