Audi TT Coupé priser og modeller | Klik her >

Audi TT Coupé.
En sportsvogn i rent design og masser af køreglæde.

Audi TT Coupè indtager scenen med et sportsligt og raffineret udvendigt design, højtydende motorer og et udvidet omfang af standardudstyr. Den er indbegrebet af køreglæde, design og opmærksomhed på detaljerne: aluminiumselementer i det førerorienterede interiør, progressivt fælgdesign, kugleformet gearknop. Et andet højdepunkt: Det førerorienterede Audi virtual cockpit, som allerede er standardudstyr i basisversionen.

Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi TT S line Edition

Med sit sportlige og elegante design, giver Audi TT Coupé med garanti køreglæde. Men her stopper glæden ikke, fordi Audi TT Coupé findes i en version med ekstra meget udstyr heriblandt LED forlygter, MMI Navigation plus, S line eksteriørpakke, S line sportspakke, 19" alufælge og meget mere.

Se priser og udstyr i prislisten. Kontakt din lokale Audi forhandler for yderligere information.

Kampagnen gælder så længe lager haves.

Audi TT S line Edition
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-ATT_181010.tif-EXCLUSIVE.jpg
1920x1080-ATT_181010.tif-EXCLUSIVE.jpg
  • Tre nye farver fuldender udvalget af lakfarver: kosmosblå, pulsorange og turboblå (kun S line).

  • Karakteristika: En bred diffusor og lodrette luftindtag under baglygterne med tre horisontale finner i hver.

  • Allerede på basisversionen: store luftindtag i siderne fremhæver bilens bredde.

  • Forlygter med LED- eller Matrix-LED-teknologi fås som ekstraudstyr til Audi TT Coupé.

  • Allerede i basisversionen: Multifunktionsrat plus, hvormed hele infotainment- og stemmebetjeningssystemet kan betjenes fra rattet.

  • Alle instrumenter vises digitalt i det 12,3” store display til Audi virtual cockpit.

  • Topversionen af hi-fi-systemer er Bang & Olufsen Sound System, der fås som ekstraudstyr og leverer fremragende lyd i Audi TT Coupé.

  • En kraftig understregning af sportsvognskarakteren: progressivt fælgdesign til Audi TT Coupé.

  • Innovative teknologier: førerassistentsystemer, Audi connect-tjenester og infotainmentsystemer i topklassen.

Ubesværet sportslig

Audi TT Coupé byder på både dynamiske og præcise køreegenskaber. Hvis kunden vælger S line-sportspakken eller Audi magnetic ride, er karrosseriet sænket 10 mm. Af andre højdepunkter ved undervognen kan nævnes progressivt styretøj, fireleddet baghjulsophæng og elektroniske stabilitetskontrol (ESC).

Stor power: motorerne

Til Audi TT Coupé tilbyder Audi en række benzinmotorer med forskellig ydelse kombineret med enten en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. De tætliggende lave gear i begge gearkasser giver en kraftig acceleration, mens den højere gearspredning i begge gearkassers højeste gear sørger for et lavt motoromdrejningstal.

Leistungsträger
Mere om betjeningskonceptet

Lyset

LED-forlygter eller Matrix-LED-forlygter fås som ekstraudstyr. I den forbindelse er dynamisk blinklys et visuelt højdepunkt.

Førerassistentsystemer

Førerassistentsystemerne er et udtryk for TT-filosofien: De letter førerens arbejde, så vedkommende kan koncentrere sig fuldt ud om vejen. Udbuddet omfatter vognbaneskiftassistenten Audi side assist, vognbaneassistenten Audi active lane assist, vejskiltegenkendelse og parkeringsassistenten med visning af omgivelserne og bakkamera

En kompakt sportsvogn

Audi TT Coupé er 4,19 m lang og har korte overhæng; akselafstanden er 2,51 m. Audi TT Coupé ruller ud fra fabrikken på 17” hjul, og som ekstraudstyr tilbyder Audi og Audi Sport 18”, 19” og 20” fælge.

Mere information