Audi A8 Limousine som firmabil | Se dine muligheder her >
Audi a8 firmabil

Audi A8 firmabil

Fascinerende og fremtidssynet.

Audi A8 Limousine er med sin underspillede luksus-kvaliteter en af de helt store spillere i den store firmabils-klasse. Hvad end det er på ferie gennem Europa ad den tyske autobahn eller til møde i indre by er Audi A8 Limousine definitionen på Vorsprung durch Technik. Overalt bliver du forkælet med lækre detaljer og den nyeste teknik og med sit milde hybrid-styresystem kan du ved lave hastigheder køre lydløst ud i fremtiden.

Fuldt opkoblet.

Komfortabel langturskørsel, fokuseret arbejde, bevidst afslapning. Når det gælder udstyret, lader Audi A8 ikke noget tilbage at ønske. Du kan tilvælge ekstra highlights, som vil forvandle enhver køretur til en uforglemmelig oplevelse. Også bag rettet bliver du indhylet i lækre materialer og forkælet med et cockpit i verdensklasse. Den nyeste teknologi sikrer dig et gedigent overblik og med standardudstyr som blandt andet virtual cockpit MMI navigation plus m. MMI touch og Audi music interface er du godt dækket ind til både korte og lange køreture.

Audi A8 firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.