Konceptbiler fra Audi | Sphere konceptbiler
Audi activesphere concept

Konceptbiler fra Audi

Se verden med nye øjne

Eksklusive, fuldt elektriske og automatiserede: Audi skaber fremtidens premiummobilitet med sine fire konceptbiler. De er designet indefra og ud og fremviser nogle imponerende og innovative interiørkoncepter til et nyt univers af oplevelser ombord.

Audi activesphere concept kører på en vej

Audi activesphere concept

Audi activesphere concept definerer det velkendte quattro-firehjulstræk på ny. Elegance, praktik og anvendelighed smelter sammen i Audi activesphere concept og skaber den perfekte partner til en aktiv livsstil.

 
Audi skysphere concept

Audi skysphere concept

Audi skysphere concept er den første i række af konceptbiler fra Audi. Bilen viser vores vision for fremtidens progressive luksusklasse, hvor bl.a. en variabel akselafstand giver mulighed for to meget forskellige køreoplevelser.

 
Audi grandsphere concept

Audi grandsphere concept

Nummer to i rækken af sphere-konceptbiler giver et glimt af fremtidens premium mobilitet. Interiøret i Audi grandsphere concept er bygget op som en lounge med god plads, luft og unikke materialer.

 
Audi urbansphere concept set bagfra

Audi urbansphere concept

Audi urbansphere concept skal være et tilflugtssted midt i myldretiden. Interiøret er inspireret af en førsteklasses lounge og byder på teknologiske innovationer og masser af plads.