Aktuelle Audi select kampagner | Se kampagnemodellerne >

Aktuelle Audi select kampagner

 • 1400x438_Springbreak.jpg
1400x438_Springbreak.jpg

Aktuelle Audi Select kampagner

Se aktuelle kampagner nedenfor eller tag kontakt til din nærmeste Audi forhandler for mere information. Du kan også gå på opdagelse i select-universet og se alle modellerne, der er tilgængelige.

 • Audi-q3-select.png
  Audi Q3

  Audi Q3 er blevet en del af Audi select-programmet. Familie-SUV'ens undervogn gør den manøvredygtig i byen, adræt på landevejen og komfortabel på motorvejen. Modellen har et helt digitalt betjenings- og visningskoncept og den er bl.a. standardudstyret med MMI Radio og et digitalt kombiinstrument på 10,25”, der kan betjenes via multifunktionsrattet.

  Se priser
 • Audi-a3-sportback-privatleasing-2.png
  Audi A3 Sportback

  Audi A3 Sportback er en kompakt og adræt model med plads til familien. Lige nu fås den med bl.a. parkeringsassistent, adaptiv hastighedsassistent, sportssæder foran, komfortklimaanlæg, LED for- og baglygter samt MMI Radio plus med MMI touch som standardudstyr. Se hele udstyrslisten og priser her.

  Se priser
 • audi-e-tron-sportback-select_1.png
  12 måneder. En 100% elektrisk Audi model.

  Nu har du muligheden for at opleve alle fordelene ved elektrisk kørsel. Som noget nyt er vores e-tron og e-tron Sportback nemlig blevet en del af Audi select programmet. Du kan prøve alle aspekter af elektrisk kørsel: den kraftige acceleration, den stille kabine og den komfortable køreoplevelse. I 12 måneder ad gangen.

  Se priser
 • Audi-A4-avant-teaser-563x317.jpg
  Audi A4 Prestige Tour Plus

  Vores Audi select-program tilbyder en lang række af vores modeller heriblandt den helt nye Audi A4. Modellen er veludstyret fra start af og du får bl.a. LED for- og baglygter, komfortklimaanlæg i 3 zoner og pneumatisk lændestøtte med massagefunktion, assistentpakke Tour, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus og meget mere inklusiv i den månedlige ydelse.

  Se priser
 • 563x317_AA6_A_181003.jpg
  Audi A6 Prestige

  Vores Audi select-program tilbyder også en af vores mest eksklusive modeller - nemlig Audi A6. Audi A6 passer fremragende til både business og børnefamilier, og du kan lige nu leje den via Audi select til en attraktiv månedlig ydelse.

  Se priser