Aktuelle Audi firmabilskampagner | Se kampagnemodellerne >

Aktuelle Audi firmabilskampagner

 • audi-q5-firmabil-stage-.jpg
audi-q5-firmabil-stage-.jpg

Firmabilsdrømmen

Ny firmabil? Så er du kommet til det rette sted. Med kampagnemodellerne herunder får du nemlig meget mere udstyr for din beskatning, fra Audi A3 til A6. En bedre mulighed for at erhvervslease en Audi, fås ikke.

 • 563x317_AA6_181003.jpg
  Audi A6 Prestige

  Lige nu fås den populære Audi A6 i en attraktiv kampagnemodel, som vi kalder Sport Prestige. Modellen findes både til Limousine og Avant og indeholder blandt andet Matrix LED-forlygter, 360 graders omgivelseskamera, multifunktionslæderrat m/ varme samt opvarmelige, el-klapbare, automatisk nedblændelige sidespejle og assistentpakke parkering med parkeringsassistent

  Læs mere
 • audi-q4-e-tron-firmabil-stage2.jpg
  Audi Q4 e-tron

  Audi Q4 e-tron er vores 100% elektriske SUV og modellen har en række innovative teknologier, såsom rat med touch-betjening, en rækkevidde på op til 509 km og hurtig opladning med strøm til 130 km på ca. 10 min. Audi Q4 e-tron er forberedt til hverdagens udfordringer som rullende kontor eller til en tur med familien.

  Læs mere
 • audi-q5-firmabil-stage.jpg
  Audi Q5 Prestige

  Audi Q5 overlader intet til tilfældighederne. Modellen imponerer med høj komfort, stilrent design og dynamiske køreegenskaber. Audi Q5 kan fås med et udvalg af kraftfulde motorer og den nyeste teknologi. Med de mange muligheder for ekstraudstyr, kan du gøre den til helt din egen.

  Læs mere
 • 1920x1080-audi-a7-sportback-tfsi-e-AA7_TFSIe_191005_1.jpg
  Audi A7 Sportback S line Edition

  Audi A7 Sportback S line edition plug-in hybrid er dynamisk som en coupé og praktisk som en stationcar. Modellen kan køre op til 63 km på ren el og overfører kræfterne sikkert til asfalten via quattro-firehjulstrækket. Audi A7 Sportback er pakket med den seneste teknologi og fås med en lang liste af standardudstyr.

  Læs mere
 • 563x317_A195695_large.jpg
  Audi A4 Avant Prestige

  Den alsidige familie- og firmabil nu med meget mere udstyr for pengene, som bl.a. inkluderer assistentpakke Tour, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, Audi phone box light, og meget mere. Med plads til både business og pleasure er du dækket godt ind i den populære Audi A4 Avant.

  Læs mere
 • Audi-a5-sportback-fokuselement-aktuelle-kampagner.jpg
  Audi A5 Sportback Prestige

  Audi A5 Sportback Prestige er den ultimative firmabil for dig, der vil have lidt af det hele. Prestige modellen indeholder bl.a. Assistentpakke kørsel med adaptiv fartpilot, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, bakkamera, Audi phone box light, Audi virtual cockpit plus, multifunktionslæderrat plus og meget mere.

  Læs mere