Audi Hjulskifte | Autoriseret hjulskift | Find forhandler her >
Audi hjulskifte

Audi hjulskifte

Slip for besværet og lad os klare hjulskiftet for dig

Hvis du lader en Audi tekniker skifte dine hjul, er du sikker på, at det bliver gjort rigtigt; at hjulboltene hverken bliver spændt for meget eller for lidt, at lufttrykket er korrekt, at dæk og fælge bliver inspiceret og at eventuelt slid, fejl og mangler ikke bliver overset.

Ønsker du at slippe for besværet med at opbevare dine sommer- og vinterdæk, tilbyder vi også at opbevare dine dæk for dig. Kontakt din lokale Audi Servicepartner for at høre mere om vores dækopbevaringsservice.

Audi hjulskifte sommerdæk

Varme facts om sommerdæk

I dækverdenen er det blevet sommer, når temperaturen er krøbet over 7 grader, og det er altså tidspunktet for at stille din Audi frem til sommerdæk. Sommerdækkets gummi er væsentligt hårdere, end vinterdækkets, fordi det skal kunne tåle høje temperaturer uden at smelte og dermed blive slidt hurtigt.

Hvis din Audi har beholdt sommerdækkene på i vintermånederne, skal du forestille dig hvordan det kolde og dermed stive dæks mønster har svært ved at forme sig efter underlaget og får en tendens til at skøjte henover den kolde vejbane. Sommerdæk er altså et fremragende valg til sommerhalvåret, men sommerdækket kan til gengæld blive fatalt for din egen og dine passageres sikkerhed i vintermånederne.

Book tid til hjulskifte
Bremsetjek

Bremsetjek med Bremserens

Få foretaget et Bremsetjek med Bremserens og kør trygt igennem sommeren til en garanteret maks. pris på 995 kr.*. Når du er alligevel er forbi værkstedet til hjulskift, er det en rigtig god idé at få tjekket tilstanden på dine bremser, så din Audi er klar til sikkert at gå sommervejret i møde. Ved et Bremsetjek får du:

  • Kontrol af væskestand
  • Visuel kontrol af bremser (belægning, rør og slanger)
  • Bremserne bliver adskilt, renset og smurt

*Prisen er en garanteret maks. pris og omfatter et bremsetjek, der inkluderer kontrol af væskestand, visuel kontrol af bremser (belægning, rør og slanger) og bremserne bliver adskilt, renset og smurt. Eventuelle ekstra ydelser er ikke omfattet. Gælder t.o.m. 15.05.2024.

Audi hjulskifte vinterdæk

De kolde facts om vinterdæk

Vinterdæk er ikke alene skabt for at få din Audi trygt igennem snedriver og isslag. Faktisk handler vinterdækkets anatomi i ligeså høj grad om temperaturen, og i dækverdenen begynder vinteren, når temperaturen falder til syv grader og derunder.

Gummiet i et vinterdæk er blødere end i et sommerdæk, og det betyder at vejgrebet er bedre i koldt klima, fordi dækket bliver ved med at være smidigt ved lave temperaturer. Så selvom om vejbanen ikke er dækket af is og sne, vil kold asfalt betyde, at bremselængden med vinterdæk reduceres væsentligt — alene på grund af gummiets blødhed. Ifølge FDM reduceres bremselængden ved 50 km/t på snedækket vej med hele 22 meter, hvis du kører med vinterdæk. 22 meter — som kan ændre alt! Vælger du at beholde vinterdækkene på din Audi i de varme måneder, skal du påregne at dækket bliver slidt væsentligt hurtigere på den varme asfalt.

Book tid til hjulskifte