Autoriseret Audi service | Se de 10 gode grunde her >
Autoriseret service. 10 gode grunde.

Hold din Audi godt kørende med autoriseret service

Autoriseret service kan give din bil et længere liv og en højere pris, når den engang skal sælges.

Du opdager først, hvad din bil har kostet, den dag du sælger den, men du kan gøre meget for at forebygge en ubehagelig overraskelse. En servicebog med lutter autoriserede Audi-signeringer siger nemlig mere, end hvad der står på dens sider. Signeringen betyder, at du tager din bil lige så seriøst, som vi gør. Og de fortæller en kommende køber, at han kan stole trygt på kvaliteten af reparationer og reservedele – og dét sætter han naturligvis pris på. Benyt autoriseret service og få et stempel på, at du har ladet fornuften sejre.

Vidste du, at du kvit og frit får Audi Vejhjælp, når du bruger din autoriserede Audi-servicepartner? Læs 10 grunde til autoriseret service nedenfor.

Kulance

1. Kulance

Vi kender din bil og ved, hvordan den behandles korrekt f.eks. med korrekt olie. Uanset valg af værksted dækker Audis garanti, hvis service og reparation bliver udført efter Audis anvisninger. Men hvis der opstår fejl på din Audi, som kan tilbageføres til forkert udført service/reparation, brug af forkert olietype eller brug af reservedele af anden kvalitet end Audis egen, kan det påvirke garantien, ligesom der ikke vil være mulighed for reparation pr. kulance. Kulance tilbydes dig, som altid servicerer din bil på autoriseret Audi-værksted, og betyder, at visse reservedele og reparationer bliver op til fuldt dækket, selvom garantiperioden er udløbet.

Audi Vejhjælp

2. Audi Vejhjælp

Det at køre i en Audi skal altid være en ekstraordinær sikker og komfortabel oplevelse, derfor medfølger der livsvarig Audi Vejhjælp inden for hele Europa, som dækker bilen gennem hele livsforløbet – forudsat at du får den serviceret i henhold til serviceplanen på et autoriseret Audi værksted i Danmark. Audi Vejhjælp dækker omkostninger til at tilkalde en servicebil i tilfælde af et driftsstop. Den dækker også omkostningerne til at få bilen transporteret til det nærmeste Audi værksted samt anden assistance, du og dine medpassagerer måtte have brug for (hotelophold, erstatningsbil, alternativ transport, etc.). De nøjagtige rammer for dækning i Danmark er beskrevet i vores Vejhjælps folder.

Læs mere
Korrekte serviceeftersyn

3. Korrekte serviceeftersyn

Afhængig af din bils alder og kørte kilometer anbefaler Audi forskellige servicearbejde. De fleste Audi-modeller har variable service-intervaller, hvor bilens computer automatisk gør opmærksom på, hvornår det er tid til serviceeftersyn, afhængig af dit kørselsmønster. På den måde kan du køre op til 30.000 km mellem hvert serviceeftersyn . Hvis der i forbindelse med servicearbejdet, bliver benyttet andet PC-udstyr end Audis originale testcomputere til at nulstille serviceeftersynet med, risikerer du, at der bliver ændret på opsætningen i bilens elektronik, og at du derved bliver indkaldt til service for hver 15.000 km, selvom du har et optimalt kørselsmønster.

Direkte opkobling til fabrikken

4. Direkte opkobling til fabrikken

Din bil bliver opdateret med den nyeste software fra Audi. Når din Audi er til service eller reparation på et autoriseret Audi-værksted, bliver den koblet direkte op til Audi-fabrikken via værkstedets originale diagnosetester. Derved sikrer du dig, at bilens software altid har den nyeste softwareversion, hvis der bliver foretaget en opdatering – ligesom din computer derhjemme automatisk kan få opdateret software og programmer, når du går på internettet. Især opdateringen af motorstyringen kan være vigtig, da den har betydning for, hvor langt din bil kører på literen, og hvor meget den forurener. Andre værksteder har også en form for testcomputer, men den bliver som regel kun brugt til fejlfinding, og den har aldrig direkte opkobling til Audi-fabrikken.

Fejl bliver forebygget

5. Fejl bliver forebygget

Får Audi kendskab til fejl på en model, udbedres fejlen næste gang, at du kommer på værkstedet. Ikke alene modtager autoriserede Audi-værksteder hele tiden opdaterede tekniske data, monteringsvejledninger samt måleværdier til de originale Audi-testcomputere fra Audi-fabrikken. Indimellem er der også informationer, som gør det muligt at forebygge fejl, før de opstår. Der har f.eks. været eksempler på tændingsbanken, som på sigt kunne skade motoren. Den slags bliver automatisk ordnet ved et serviceeftersyn , f.eks. med en opdatering af motorstyringen.

Den nyeste knowhow

6. Den nyeste knowhow

Din mekaniker er altid opdateret med nyeste viden om din bil. I gennemsnit får hver mekaniker på et autoriseret Audi-værksted mere end fem dages efteruddannelse om året. Her lærer mekanikerne udelukkende om Audis biler, herunder fejlsøgning og reparation. Dermed har mekanikerne altid den nyeste knowhow om din Audi, og det sikrer, at der bliver brugt mindst mulig tid på at finde og reparere fejl, og at reparationen er udført korrekt.

Korrekt værktøj

7. Korrekt værktøj

Med korrekt værktøj sparer mekanikeren tid og du penge. Selvom der er masser af elektronik i din Audi, er der stadig ting, som skal skiftes manuelt. Her er det vigtigt, at mekanikeren har det korrekte værktøj ellers kan det tage unødig lang tid at lave reparationen. Audis mekanikere har specialværktøj, som er tilpasset den enkelte bilmodel og motortype, og de er uddannet i at bruge det korrekt.

Komplette reparationer

8. Komplette reparationer

Du sparer tid og penge ved, at din mekaniker også skifter relaterede dele, når du er på værksted. Du kan møde knaldtilbud på f.eks. tandremsskift hos andre værksteder. Men vær altid opmærksom på, hvad en udskiftning eller reparation omfatter. På godt dansk: Hvad får du for dine penge? Hvis vi bliver ved tandremsskiftet, skifter et autoriseret Audi-værksted samtidig medløberhjulene og remstrammeren. Alt andet ville være en kortsigtet løsning, der kan blive dyr på lang sigt.

Audi Originale Reservedele®

9. Audi Originale Reservedele®

Den bedste kvalitet – og oftest billigste i det lange løb – er de originale dele. Reservedelene er vigtige. Hos dit autoriserede Audi-værksted har du garanti for, at der bliver benyttet Audi Originale Reservedele® af bedste kvalitet. Desuden kan du også være sikker på, at de er på lager, så du ikke skal vente unødigt på at få din Audi serviceret eller repareret.

Audi Advantage Club

10. Audi Advantage Club

Audi Advantage Club er for dig der vil nyde godt af alle de fordele, du som Audi-kunde får adgang til - og som tilføjer endnu mere værdi til både dig og din Audi. Du får f.eks. adgang til et fordelagtigt Service- og Reparationsabonnement, attraktive forsikringer gennem Alm Brand forsikring samt adgang til unikke features gennem mitAudi-appen.

Spørg din lokale Audi-forhandler omkring, hvad der kan tilbydes dig og din Audi.

Find forhandler